prosim o radu, moja 8.mesacna dcerka potrebuje skor dudlat prsnik ako papat s neho. zaspi len na prsniku aj pocas dna aj v noci. dudel odmieta.pocas dna papa vsetko, ma dobry apetit. aj KM ked jej dam s flasky aj vodu s flasky vsetko si da. no ked sa jej zacne driemat uz aj na prso a dudkat az kym nezaspi. potrebujem poradit ako to ukoncit, a v noci stale zavesene na prsniku
dakujem moc za kazdu radu 🙂
@vweronika moja staršia tak dudlala do 2,5 roka, potom som otehotnela a malá sama prestala, že nechá bábätku...🙂 8 mesačné bábo potrebuje cítiť mamu, upokojiť sa a kde inde to má hľadať, keď nie u mamy? Ja viem, že je to náročné, sama som si tým prešla, ale treba vydržať 😉
@vweronika skusala si rozne druhy cumlikov? su deticky co im viac pasuje ten gulatucky ine lubia ten splosteny, niektore radsej mensi ine radsej vacsi.....
nesuhlasim s nazorom ze sa s tym musis zmierit a vydrzat je to len o zvyku babatka, ci skor zlozvyku.....
katarinamarkova - ano skusala som rozne druhy dudlov, neprijima ziadni, ked tak ich ma ako hracku.tiez som neni toho nazoru ze zmierit. ja chcem kojit do prveho roka dcerky.no toho dudlania sa bojim ci jej to neostane
@vweronika ahoj, nahodou som sa dostala k tvojej otazke, posielam ti v prilohe nieco, co mne velmi pomohlo... a aj viacerym kamaratkam, ktore mali s tymto problem...je to mozno par dni trosku neprijemne ale naozaj to do cca 7-10 dni zaberie. Ak by si chcela vediet osobne skusenosti napis do spravy 😉 drzim palce 🙂
@vweronika to čo popisuješ je úplne normálne a netreba nič riešiť len sa s tým zmieriť a vydržať, okolo 3 rokov sa to zlepší