Kojenie s malými bradavkami

st_277
3. aug 2021

Ahojte, mate niektora problem s prisatim babatka kvoli mensim bradavkam? Ako ste to riesili? podarilo sa vam to nakoniec?

weronika2306
3. aug 2021

@st_277 ja mám tiež ten problém, v pôrodnici mi poradili klobúčiky na bradavky tak zatiaľ fungujeme tak , časom si to možno bábo vytaha🙂

marianna_peskova
3. aug 2021

Mala som rovnaký problém, kúpila som si na základe rady laktačnej poradkyne klobúčiky veľkosti M. Mesiac som s nimi fungovala, postupne sa bradavky prispôsobili a syn pekne papal mlieko aj bez klobúčikov.

veronice
3. aug 2021

Ja som to nastastie dala s malymi bradavkami aj bez klobucikov. Kojila som vyse roka. Chce to len prax, drzim palce nech sa to rozbehne 💪😊🍀

brita7777
3. aug 2021

To aj existuje, to niekto ti povedal ci si na to prisla sama ? Podla mna mas len problem so spravnym prisatim, pozri si dake videa na youtube. Ved kojenie je tak prirodzena vec.

syslik81
3. aug 2021

klobuciky az na poslednom mieste .. ja som skusala rozne polohy etc az sme sa obe naucili ako na to ...

cariad
3. aug 2021

A nemá náhodou bábätko chytiť celý dvorec nie len bradavku? Či mýlim sa?

kiki68
3. aug 2021

Podla mna ide o techniku, vycvicit to dieta na ten uchyt, musi vcucnut aj ten dvorec prakticky cely a casom sa to tak nejak vytaha. Ja mam tu stranu, co viac dudle uz po roku taku ako zuvacku. Proste priroda si cestu najde zeny moje

marianna_peskova
4. aug 2021

@cariad Nie vždy. Ja a moja spolubývajúca v pôrodnici sme mali príliš veľké dvorce, aby ich bábätko vedelo celé občiahnuť svojou mrňavou pusinkou. Ale áno, taká je teória. 😄

cariad
4. aug 2021

@marianna_peskova ja som to myslela skôr ironicky. Lebo ja mám odkojené 3 deti všetky do 2 rokov a poviem Vám, že priemer dvorcoch mám okolo 5cm. Čiže bradavky sú malínka časť z toho čo dá bábätko do pusky, a áno musí sa pracovať na technike ako mu ten dvorec do tej pusinky dať. Ak chcete kŕmiť iba z bradavky lebo dvorce (a jasnačka nehovorím že úplne celý dvorec do úst bábätka ale väčšinu, tak s korením veľkí týchto autorka skončí lebo bradavky bude mať úplne krvavé.
Veľa šťastia aj Vám aj autorke.

jana_eyre_2
4. aug 2021

Skús osloviť laktacnu, ak máš nejaký problém s dojčením.. ak ešte len plánuješ dojcit, tak veľkosť bradaviek vôbec nezávisí od toho ako to bábätku pôjde.. mám malé bradavky, všetky tri deti som normálne kojila, bez klobucikov, bez odsavania..

cariad
4. aug 2021

@jana_eyre_2 súhlas. 👍🏻

andreatytler
5. aug 2021

@st_277 Este som nepocula ze male bradavky su problem pri kojeni. Akoze cez ne nejde dostatok mlieka? Lebo ako pisu baby... dietatko sa prisaje na cely dvorec... bradavka je natiahnuta az uplne do zadnej casti ust.

essenceee
20. aug 2021

skus klobučiky a kde to nepojde, tak holt daš umele mliečko

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
st_277
autor
25. sep 2021

@st_277 UPDATE- ahojte baby, tak nakoniec sme to rozkojili po mesiaci…so vsetkym moznym (laktacne poradkyne,vitaminy,odsavanie) a ked nam to uz konecne islo tak postupne prichadzam o mliecko 😂🤟🏽 nevadi, stale bojujeme

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz