Cakam druhe babatko a velmi rada by som ho kojila,pri prvom som mala same problamy a kojila som len 2 mesiace.Myslite ze pri druhom to moze byt lepsie?Alebo som typ predurceny na UM? 😒
prvé som kojila mesiac a druhe kojim este stale 😉 viem kde som spravila chyby, dost som si o tom nastudovala a podarilo sa ;) teda sa este dari
Ahoj. Aj ja som bola tak že s malú som dojčila len 6 týždňov a viac plaču bolo, ako mliečka. Nechcela sa prisať, alebo zaspala na cicíku. Proste to nešlo. No keď sa mi malý narodil bolo to úplne iné. Pekne sa prisal, mlieko mi nabehlo na druhý deň a všetko išlo úplne hladko!! Sama som tomu nechcela veriť. Do 6 teho mesiaca bol plne dojčení a potom nám už nestačilo. Ale bola som rada že aspoň toľko. A malá keď videla ako dojčím malého tak aj ona chcela. :D
tiež som prvé kojila len mesiac a druhé sa podarilo do roka...vraj pri druhom je aj to rozpoloženie v prsníkoch iné a je menej problémov pri dojčení.
jasné ze podarilo a som velmi rada. O chvilku oslavujeme rok a stale kojím.Prvého fešáka som kojila asi iba mesiac. Nie preto , zeby som nechcela ale on nevedel chytit poriadne bradavku, tak sme skoncili na UM-Nutrilone.Mozno zla technika kojenia-mozno malo skuseností, alebo to jednoducho nevedel.Ale som rada ze kojím a tak som to aj chcela pocas celeho tehotenstava. Drzím palce a myslím ze ked zena chce aj napriek vsetkym prekazkam, dokaze svoje dietatko kojit tak dlho ako si samé bude ziadat. Prajem vela síl a zravícka. papa
podarilo 😉 😵 😵 😵
prvého syna som dojčila iba 3 týždne ☹
...ale tak ako píše k.a.t.k.a. pri druhom synovi som sa vyhýbala všetkým chybám ...a podarilo sa mi ho dojčiť 15 mesiacov 😵 😵 😵 -z toho bol čisto dojčený do 8.mes 🙂
ahoj...netrap sa takymito uvahami...urcite to bude lepsie, lebo uz vies ako nato 😉 ...to "hovorim" z vlastnej skusenosti...a vela stastia🙂
dcerku som kojila cca 3 tyž.a synčeka ešte stale je pravda že prve dve dni v nem.som nemala mlieko a že som bola zufala ako druhe mamičky kojili a ja nič aj som si poplakala ale potom som sa tak naštartovala na treti den a kojim dodnes a syn ma 7 mes.a robim všetko preto aby sa to darilo a tak to pokračovalo dalej..... 😀
prvú dcérku som kojila dva mesiace, potom sme odsávali a takto papala ďalších 8, bolo to náročné ale bola som na seba hrdá že sme to takto dlho vydržali, teraz čakáme druhé tak pevne verím že sa nám to podarí už bez odsávania na základe predošlích skúsenosti, treba si trošku veriť 😉
ahoj, tak ja som živý dôkaz. syna som ledva ledva kojila do 7 mesiaca, už od druhého mesiaca bol dokrmovaný. dcérka sa nám teraz narodila oveľa vačšia, je to aj riadny papkáčiť a mlieka mám dosť..večer síce dávam um s kašičou ale inak vystačím a mliečko sa mi netratí ako pri synovi v rovnakom čase...tiež v noci sme už dávno ohrievali fľaše, teraz stále stačím ja -klop klop. takže jasné, nehádž flintu do žita 🙂 😉