Ahojte idem sa poradit.
Maly ma 5.5 mesiaca je kojeny +dávame uz ochutnavat zelenina a ovocie.. Bezne so spankom problem nie je.
No ked mam menstruaciu je to priserne túto noc bol od 21 do 4 hore 16x potom uz som prestala ratat.je to tak vzdy az teda tento krat je to naozaj moc...ms mi trva cca 8-9dni takze je to vrazda...rozmyslam ci by umele mlieko pripadne nrjaka kasa pomohli alebo je to proste nieco co mu bude vadit aj tak a na tento provlem nam to nepomoze...mate prosim niektora skusenost alebo radu?este chcem povedat ze mlieka mam naozaj haldy takze nedostatok to nie je...dakujem
Moja mama mi vravela,ze vzdy ked dostala menzes tak som toto robila,mlieko ma u niektorych zien inu chut. Urcite neprestna kojit. Dalsia vec mozu byt zuby. Nasa spala ukazkovo a kym vysli prve zuby bola hore v kuse,potom sa to zasa upravilo.
Treba skúšať. Podľa mňa by hormóny naň nemali mať nejaký negatívny dopad. čo sa týka umelého mlieka, tak by bola podľa mňa škoda ho naň nejakým spôsobom učiť, keď je naučené na materské mlieko.
@lenkaam_1 pred spanim mozes dat ryzovu kasu zarobenu s vodou alebo mm. Podla mna by sa uz na um nenaucil na um - nie je to ozaj o tom - moj maly ma 4 mesiace a kazde dve hodky aj skor je hore v noci a to ma um.
spíte spolu? dávaš cumel? určite si nervozna vtedy, nesvoja, rozmýšlaš ako ti bude, kolkokrát sa bude budiť-psychika sa prenáša na dieťa..nie hormony sú dôvod..on to z teba cíti tú nervozitu, preto sa tak správa..
to nie je mliekom, proste to tak je. Moj syn do 12 a 1/2mesiaca ma vnoci kazdu polhodinu budil, ci uz "zakvical", zaplakal, mrncal, a neviem co este. Kazdu pol hodinu. Nebol hladny, ani nic, kojenie som vsak uz nastavila len na 1-2 krat, jednoducho to tak bolo a bolo treba vydrzat. Od roka je tou nas lepsie, ma dva roky, niekedy za noc "zamrauci" 3-4krat, inokedy raz. Ani raz ma vnoci nezobudil od narodenia iba cca pred tyzdnom.
@lenkaam_1tak si ho daj k sebe spať, pretože 16x vstávať k nemu je tak na zblbnutie.. nemyslím že bude hore 16x v noci, v noci nemusíš vstávať a len sa otočíš k nemu a ponukneš prsník , hlavne reaguješ hned ako zamrnčí a nie až ked sa zobudí....a zase nastáva obdobie poznávania, dieťa spracúva vela vnemov, v noci sa potrebuje uistovať, ukludnovať a potrebuje matku k tomu..preto tak..a takisto ako píšem spracováva Tvoju nervozitu..žiadne flaše, Um ani kaše to nezmenia..
juj no tak to budu asi hormony... no tazko radit, ty musis skusat co zaberie...