Ahojte mamicky, mam skoro dvojmesacneho synceka, ktoreho od narodenia kojim, mlieka som mala dost, v nemocnici pil viac z laveho prsnika ako z praveho ( nevedel sa poriadne prisat) , ale striedala som stale prsniky, po prichode domov taktiez, ale po case mi z laveho prsnika mlieka ubudalo az zmizlo postupne uplne, prikladala som ho aj na par minut ci sa nenaleje znova, ale maly bol nervozny a plakal tak som si skusala odstriekat stale ale odstriekala som priblizne 10-15 ml. Bola som u gynekologa, ten mi povedal, ze v tom prsniku uz nemam mlieko, prsniky mi vysetril a povedal ze su ok. Mate niektora s niecim takym skusenost ? dakujem velmi pekne 🙂
@ukulela tie prsia musias vyzerat ...stavim sa, že ma jeden prsnik väčši ako druhy aj po dokojeni. Ale sak čo neurobime pre deti že jo?
@simonapruzinska možeš kojit aj z jedneho a skušať prikladat na ten druhy, odsavat z druheho aby sa tvorba mlieka stimulovala, skusit podporit laktaciu a uvidiš ako to pojde, kludne sa to ešte moze rozbehnut. Ale kedze telo je asymetrické to znamena, ze ani prsne žlazy nie su identicke a rovnake tak je možné ze jedna žlaza ti pracuje viac a druha menej. Je to na tebe.
@simonapruzinska tak koj z jedneho a na druhe si daj odsavacku. Ja som mala jeden slabsi uz pri malom od jeho 5.m.,tak som si ho stimulovala a pri malej to bolo este horsie,malo z neho pila,ale ja som si ho odsavala a nakoniec,ked som potrebovala poodsavat mlieko do zasobytak z toho"lepsieho" mi neslo poriadne odsat (mala si vsak krasne vytiahla dost) a z toho "horsieho" to slo super. Neskor - cca okolo 6.m. sa to upravilo a dojcila som ju z oboch do 2r.
Takze skus este ho stimulova odsavanim. Malej som napr.z neho davala,ked bola v spanku,vtedy ho aspon stimulovala a asi aj nico vytiahla.
Tiez som asi pol roka kojila len z jedneho a pohoda a nebolani vacsi ako ten druhy
@simonapruzinska chcem sa opytat, ako vyzeralo vysetrenie gynekologa, ked nakoniec povedal, ze nemate v prsniku mlieko? Inak ja kojim uz velmi velke dieta a kedze si niekedy aj par dni, alebo vyse tyzdna necucne, a potom si cucne len z jedneho a povedala by som, ze uz nemam mliecko a predsa si vzdy vytiahne. Poradila by som sa s niekym inym ako gynekologom, co s tym "slabsim" prsnikom. drzim palce🙂
@simonapruzinska jsuseda takto odkojila dve deti na jednom prsniku. uspesne a dlhodobo.