Kojenie a fibróm na bradavke

dorinecka45
27. sep 2020

dobry den, este som len 34tt no pocas tehotenstva sa mi vytvoril fibrom na bradavke. nikde mi ho nechcu v tehotenstve odstranit. bude to problem pri kojeni? je priamo na bradavke. mate s tym niektora skusenosti? dakujem

brezza
27. sep 2020

@dorinecka45 mne sa stalo presne to iste a tiez som mala kvoli kojeniu obavy. Cudujem sa, ze ti to nechcu odstranit. Moja gynekologicka ani obvodna s tym nemali problem. Bola som tu http://www.pichlavapozornost.sk/
Mudr. Balazs robi primarne akupunkturu, ale ako anestiziolog aj taketo veci. Odstranil mi to laserom, do 3 minut vybavene. Nemam ani ziadnu jazvu. Tiez som bola asi v takom tyzdni tehotenstva.

dorinecka45
autor
27. sep 2020

@brezza dakujem velmi pekne, ja som isla skor po ustave lekarskej kozmetiky a takychto estetickych klinikach. obvodna kozna neobjednava a v cakarni sedis aj 4 hodiny, to v tomto obdobi neriskujem. pozrem ten link, dakujem

brezza
27. sep 2020

@dorinecka45 ja som bola v Karlovke. Zavolala som a o tyzden ma hned zobral. V Bratislave je tusim len v utorok

dorinecka45
autor
27. sep 2020

@brezza a ako si vedela ze robi aj toto? pozerala som tu stranku a tam ani slovko o tom

brezza
27. sep 2020

@dorinecka45 uz som ho poznala. Muz k nemu chodil uz davno

dorinecka45
autor
27. sep 2020

@brezza super, zajtra mu zavolam. este raz dakujem ;)

pavlinaant
27. sep 2020

@dorinecka45 Ja mam tiez na bradavke fibrom, nastastie uz nerastie, pri kojeni by to nemal byt ziadny problem. Mne ho tiez kozna nechcela odstranit kvoli tehotenstvu, ale povedala ze to nieje nebezpecne ani nebude obmedzovat pri prisati. A ze aj keby sa nahodou stalo ze by sa to odtrhlo, ze ono to nieke nikdy zhubne, ze tam je len jedna cievka ktora trosku bude krvacat ale inak ze nehrozi nic vazne 🤷‍♂️