prosim o radu ,zajtra ma čaka konizacia krčka .mam vybavenu jednodnovu operaciu ,možem hned kojit po operaciu alebo anestezia prejde aj do mleička??dakujem.
ahoj,mne povedali ,že až 24 hodín,treba sa spýtať anesteziologa,držím palce
dakujem oboznamim ich snad mi daju take čo nebudu nejako extra škodit.mal by to byt lahši zakrok a uspatie je kratčšie tak snad to bude dobre
určite ta upovedomí lekár ktorý príde za tebou a ktorý ťa bude uspavať. Nezabudni sa ho na to pýtať. U nás dr kažu 6 hodín po anestéze nekojiť. Takže asi radšej sa opýtať priamo na mieste.
no ale ženy po sekcii mlieko ešte nemaju ,teda väčšina tak že dieta skoro nič nevypije.kazali mi 12hodin nekojit a najskor odstriekat...ake aj tak mam asi po kojeni.,pri všetkych stresoch ,nepitia a nesatia ...
no vidiš ,niekto tak druhy tak.moja mala ma 10mes tak že keby chce tak sa pricucne.len ja mam dojem že sa už aj sama odstavuje.idu jej zuby nechuti jej ani jest ani kojit. 😢
papa 3krat prikrm, ponukam jej stale prsnik .ale u nas to vyzera tak že chyti cucka a ked sa pusti mlieko sa odtiahne a davaj preč,dudlik nemame a flašu mame na vodu ale nie kojenecku ale stakym cucakom,ona od malinka sa nejako nepotrebovala prejedat .papavaal velmi kratko ,všetko ju vždy vyrušilo .a teras to nieje inak .
mne po anesteze po kyretazi povedali, ze po 8 hod mozem.
prave vodu som začala davat preto lebo sa poriadne nekojila.cez leto ked boli horučavy to bol doslova boj.kojim už pol roka po stojačky a chodim, to ju ukludnuje a ako tak papa inak ani nahodou,a teras po operacii chodit snou nemožem tolko tak odmieta.možem jej ponuknut prsnik a až potom vodu ale nemyslim si že to bude nejaky zazrak.prvy syn je nemliekovy a ona je to iste.
neviem či su rozne tie narkozy alebo prečo to je rozdielne.
ja som tiez mohla po nejakych 8 hodinach po anesteze, prve mlieko som odstriekala a vyliala a uz potom to dalsie mohol maly pit.
Ahoj, mne dva týždne po pôrode robili kyretáž. Večer som odstriekala mlieko, aby mala na noc. O 21 mi to spravili a ráno o 10 som už kojila. Mne povedali, že 12 hod. po anestéze je to v pohode🙂,ale radsej sa spytaj.