Kedy zaberie senovka grécka?

betka011
28. jan 2014

máte niekto skúsenosť s touto bylinkou , užívam ju kôli štrajku aj s benediktom lekárskym, len mi prosím povedzte kedy to zaberie lebo už to asi nevydržím, zatiaľ to pijem len deň. Máte s tým niekto skúsenosť, funguje to vôbec. Prípadne mi skúste poradiť ako prekonať štrajk lebo už fakt nevládzem, je to už druhý týždeň je miiba v polospánku aj to málo a v noci, nechce mi piť ani moje odsaté z fľaše. Čítala som že treba vysadiť klobúčiky, cumle...... Ja ale kojím cez klobúčiky od narodenia kôli vpáčeným bradavkám a bez nich mi piť nechce ☹ ☹ ☹ ☹ a teraz keď stále plače nechce jesť ani s klobúčikmi tak ako mu mám dať bez nich???
Prosím pora ☹ ďte mi nejako lebo fakt už neviem čo mám robiť, ten plač sa nedá vydržať a je mi ho tak strašne ľúto ☹ ☹ ☹ máme 2,5mesiaca

luba28
28. jan 2014

@betka011 a nema soor v puse???nema taky biely povlak??? skus zmenit cumel na flasi,alebo skus UM,..neviem

luba28
28. jan 2014

pozeram,ze mate uz 2,5 mesiaca tak ten povlak asi nie,...

betka011
autor
28. jan 2014

ma biely jazyk ale od mlieka ked dopije

sandri
28. jan 2014

nepotesim ta, mne senovka a benedikt vobec nezabrali... mne nezabralo vobec nic - s tym rozdielom, ze som to riesila hned na zaciatku, po porode som nemala mlieko a postupne sa mi rozbehlo samo, ale trvalo to dlhych 8 tyzdnov... takze nie vzdy to zaberie. Viem, ze toto si nechcela pocut, ale radsej bud pripravena aj na tuto moznost. 😒 drzim palce.

diapozitiv01
28. jan 2014

No mne tiez nezabrali ☹, mne sa mliecko nerozbehlo tak ako by malo.
Do 7 mesiaca sme boli na cievke, v noci jej stacilo iba moje mliecko ale cez den uz som kojila s cievkou.
Ale treba skusat a byt trpezlivy.

euka210
28. jan 2014

tak 3-4 dni kym zaberie

alka61
28. jan 2014

@betka011 ahoj, no mne senovka tiež nezabrala, len som voňala za karím 😉 . Klobúčiky nevysadzuj, hlavne sa upokoj, zmeň polohu, moja mi vrieskala, kým som si neľahla, potom už pekne papala. Ak máš pocit, že málo mliečka skús jastrabinu - mne veľmi podporila tvorbu mliečka. Pomasíruj bruško, či nemá koliku, pocvič nožičkami. Ťažko radiť, treba skúšať čokoľvek, niektoré detičky plačú do troch mesiacoch a potom ako keby uťalo a prestanú. Prajem veľa síl a trpezlivosti, ona sa ti to všetko vráti 😉

jankagun
28. jan 2014

a ked si odsavackou trosku potahas mliecko a potom by si jej dala papat hned bez kolbucikov? ja som to tak robila lebo z jedneho mi nechcela pit tiez kvoli takemu problemu ako mas,laktacna mi povedala ze nech si odsavackou trosku odsajem ze bradavka sa vztyci a hned jej dat,a veruze sa hned chytila

uzka
29. jan 2014

Bude to zniet asi divne ale mne pri vzdore a placi pomoze hluk pri kojeni. Taky vysavac alebo fen. Vzdy sa pritom ukludni a pekne pije. Senovku aj benedikt som jedla ale v pilulkach a myslim ze fungovali. Tiez v noci pila krasne len k vecru sa to zhorsovalo.

betka011
autor
29. jan 2014

@jankagun nechce ani tak