máte niekto skúsenosť s touto bylinkou , užívam ju kôli štrajku aj s benediktom lekárskym, len mi prosím povedzte kedy to zaberie lebo už to asi nevydržím, zatiaľ to pijem len deň. Máte s tým niekto skúsenosť, funguje to vôbec. Prípadne mi skúste poradiť ako prekonať štrajk lebo už fakt nevládzem, je to už druhý týždeň je miiba v polospánku aj to málo a v noci, nechce mi piť ani moje odsaté z fľaše. Čítala som že treba vysadiť klobúčiky, cumle...... Ja ale kojím cez klobúčiky od narodenia kôli vpáčeným bradavkám a bez nich mi piť nechce ☹ ☹ ☹ ☹ a teraz keď stále plače nechce jesť ani s klobúčikmi tak ako mu mám dať bez nich???
Prosím pora ☹ ďte mi nejako lebo fakt už neviem čo mám robiť, ten plač sa nedá vydržať a je mi ho tak strašne ľúto ☹ ☹ ☹ máme 2,5mesiaca
pozeram,ze mate uz 2,5 mesiaca tak ten povlak asi nie,...
ma biely jazyk ale od mlieka ked dopije
nepotesim ta, mne senovka a benedikt vobec nezabrali... mne nezabralo vobec nic - s tym rozdielom, ze som to riesila hned na zaciatku, po porode som nemala mlieko a postupne sa mi rozbehlo samo, ale trvalo to dlhych 8 tyzdnov... takze nie vzdy to zaberie. Viem, ze toto si nechcela pocut, ale radsej bud pripravena aj na tuto moznost. 😒 drzim palce.
No mne tiez nezabrali ☹, mne sa mliecko nerozbehlo tak ako by malo.
Do 7 mesiaca sme boli na cievke, v noci jej stacilo iba moje mliecko ale cez den uz som kojila s cievkou.
Ale treba skusat a byt trpezlivy.
tak 3-4 dni kym zaberie
@betka011 ahoj, no mne senovka tiež nezabrala, len som voňala za karím 😉 . Klobúčiky nevysadzuj, hlavne sa upokoj, zmeň polohu, moja mi vrieskala, kým som si neľahla, potom už pekne papala. Ak máš pocit, že málo mliečka skús jastrabinu - mne veľmi podporila tvorbu mliečka. Pomasíruj bruško, či nemá koliku, pocvič nožičkami. Ťažko radiť, treba skúšať čokoľvek, niektoré detičky plačú do troch mesiacoch a potom ako keby uťalo a prestanú. Prajem veľa síl a trpezlivosti, ona sa ti to všetko vráti 😉
a ked si odsavackou trosku potahas mliecko a potom by si jej dala papat hned bez kolbucikov? ja som to tak robila lebo z jedneho mi nechcela pit tiez kvoli takemu problemu ako mas,laktacna mi povedala ze nech si odsavackou trosku odsajem ze bradavka sa vztyci a hned jej dat,a veruze sa hned chytila
Bude to zniet asi divne ale mne pri vzdore a placi pomoze hluk pri kojeni. Taky vysavac alebo fen. Vzdy sa pritom ukludni a pekne pije. Senovku aj benedikt som jedla ale v pilulkach a myslim ze fungovali. Tiez v noci pila krasne len k vecru sa to zhorsovalo.
@betka011 a nema soor v puse???nema taky biely povlak??? skus zmenit cumel na flasi,alebo skus UM,..neviem