Kedy vyhladať laktačnú poradkyňu?

akdalv333
17. okt 2015

Planujem vyhladat laktacnu poradkynu, uz len pre istotu 🙂. Viete mi prosim poradit, kedy nejaku zacat hladat? Ci pred porodom, alebo az ked nastane problem? Rada by som vedela co a ako este predtym, ako sa trapit, preco to nejde. Dakujem 🙂

nikuska456
17. okt 2015

Z mojej skusenosti mozem povedat, ze lutujem, ze som ju nevyhladala pred porodom. Ako prvorodicka som nemala sajnu co moze sposobit, ak malinkemu strcia v porodnici flasku do pusy. Nechcel sa mi potom prisavat, nechcel tahat, velmi sme sa natrapili. Odporucam ti do porodnice vziat si cievku a ak bude babatko hladne a nebudes mat mliecko, daj hoci aj umele, ale nie z flasky. tu je navod: http://www.mamila.sk/pre-zdravotnikov/krmenie-p...

luba41
17. okt 2015

určite pred..poradí, čoho sa vyvarovať pri porode, po porode- čo by mohlo ohroziť vaše dojčenie..

vedorka
17. okt 2015

zisti si dobru laktacnu, porad sa s nou, ze nech pride HNED po porode k tebe priamo do nemocnice. kludne jej zavolaj tesne pred porodom, ked uz si budes ista, ze ides aby sa aj ona vedela zariadit. vsetko ti ukaze priamo s tvojim babom, skontroluje mu uzdicku, ako sa prisava atd. ked ti to bude ukazovat pred porodom s babikou, to podla mna neni ono. najlepsie je hned prvy, druhy den. na www.mamila.sk si vopred mozes nastudovat vsetko teoreticky.

akdalv333
autor
19. okt 2015

@nikuska456
@luba41
@vedorka
Dakujem velmi pekne... Skusim teda nejaku dobru najst este v tehu a dohodnem sa s nou co a ako 🙂