ahojte, stracam mlieko a chcem tomu pomoct.. kedy mam odsavat??? mala ma 3 tyzdne, bolo obdobie bez um, ale uz musim dokrmovat vyse tyzdna.. kupila som odsavacku, vcera som z oboch odsala 60ml, dnes iba 40ml, neviem ci to robim dobre.. kym kvapka celkom rychlo tak odsavam, aj citim odlahcenie po odsati ale objem je takyto maly 🙄
@zuzikxx zahodit odsávačku, zahodiť UM a kojit, kojit a kojit.
@zuzikxx jeden deň na prse bude asi celý ale rozkojis sa hneď. Ďalší deň ráno ťa aj prsia budú bolieť aké budú plne
@diamond007 presne tak. V obdobi kolo 3.az4.tyzdna a tiez v obdobin3.az4.mesiaca zvykne dojst k laktacnej krize. UM krizu akurat tak podpori. Preto kojit, kojot, kojit
prikladat babo a prikladat, furt, stale, ja mam pocit ze prve mesiace som nic ine nerobila. muz mi volal z roboty a pytal sa ma co robim, hovorim kojim. volal mi byvaly kolega - kojim.... to je take obdobie....
@diamond007 no mala ma pruh a nesmie plakat tak ked mi place od hladu.. a odsavacku som kupila na rozkojenie 🙄
no nasad si tie tabletky,nebud v strese a najskor nakoj a po nakojeni sa este odsavaj ,aj s odsavackou to ide ale minimalne 20’ kazde odsavanie a odsavacku na obe prsia,inak radsej stale prikladaj aj kazdych 30’,to co pises ze si len dala 60-40ml je nornalne,taky standard,cize mlieko mas len sa nevzdavaj,skus ked reve ju nejako inak aj utisit.
Mne pri 1.velmi pomohol Benedikt a Senovka, plus veci ako 100% hroznova stava, vinea, caj na podporu dojcenia, celkovo pitny rezim, smotanove jogurty, vtacie mlieko...
Ahoj a dokrmujes cievkou ci fľašou? A skúšala si už nejako podporiť dojčenie bylinkami alebo šťavami? Benedikt, senovka a hroznova stava 100%tná