Kedy je bábätko sýte?

zuzka341
19. júl 2022

Ahojte, dojčím týždňové dvojičky. Na prsiach mi stále zaspávajú, chápem, ešte sú maličké. Snažím sa ich stále budiť, po pol hodine ich odpojim a dávame ešte 25ml UM. To vypijú v priebehu minúty.
Ako viem že im moje mliečko stačí? Mám pocit že celý deň len dojčím.
Ďakujem

ivangeline
19. júl 2022

Dojcenie je aj o traveni..aj o blizkosti...upokojeni..nie len jedle a ako preco prikrmujes?

anavixy
19. júl 2022

A to um piju ako casto? Resp ako casto ich teda dojcis? Takto male deticky treba dojcit na poziadanie, kludne kazdu hodinu, aj skor, no urcite aspon kazde tri hodiny, v novorodeneckom veku by cez den nemali mat dlhsiu pauzu. V noci ich nechaj spat, ak sa samy nezobudia (ak nemaju nejaky zdravotny problem a tiez pre tvorbu mlieka je dobre dojcit aj v noci aspon raz). Kolko vazia? Myslim si, ze to, ci im MM staci, zistis asi len tak, ze ich budes niekolko dni len dojcit a zistis ako prospievaju. Bud ich odvaz doma a o par dni vylucneho dojcenia ich prevaz znova, alebo podla toho kedy mate poradnu ich len dojci a na poradni uvidis ako su na tom vahovo. Vsetko ale zalezi aj od ich zrelosti a vahy, ake “experimenty” si mozes dovolit 🙂 to, ze cely den dojcis je v tomto obdobi uplne normalne 🙏 dojcis tandemovo?
Este tip: hladné dieta ma vraj rucky v päsť, sýte má prsty a dlane otvorené.

miskamicha
19. júl 2022

@zuzka341 a placu po napapani mm? Dieta vacsinou ked je hladné tak place.

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz