Kde kúpim senovku a benedikt?

majkabr
9. máj 2014

Ahojte žienky neviete mi poradiť kde zoženiem čaje s týchto dvoch byliniek . nejakú internetovú stránku najlepšie. Ďakujem

zuzik307
9. máj 2014

caje nekupuj, ucinnejsie a isto aj "chutnejsie" su kapsulky...bud zvlast senovka a benedikt /Swanson, Organika/, alebo spolu su v pripravku More Milk Plus /Motherlove/...google pohlada internetove lekarne, kde ich maju 😉

katusskaa
9. máj 2014

Benedikt a senovku kapsulky casto predavaju maminky aj tu v bazari, pohladaj, ono to ani nezjes cele, ja som len den dva a bolo dobre, potom som to predala tuna. aj laktacne poradkyne niektore ti predaju.

hviezda45
19. máj 2014

predajbylin.sk. .. original susena senovka za dobru cenu.. v tych kapsulach je velmi male mnozsvo.. taktiez aj benedikt.. mne teda pomohlo velmi. a stalo ma to 10 eur na skoro dva mesiace. takze odporucam

http://www.predajbylin.sk/senovka_grecka_semeno...

najskor som si objdedanala to 200g balenie a potom to velke. ale este mi pol z neho ostalo.. pretoze uz som to nemusela brat.

emocia
19. máj 2014

@majkabr ahoj, radí ti teraz laktačná poradkyňa. Najúčinnejšie sú kapsule týchto byliniek, ale nie MOTHERLOVE, AKO TI NIEKTORÉ TU RADIA. JE TAM SLABÁ KONCNTRÁCIA SENOVKY AJ BENEDIKTU. Oveľa viac pomáhajú tie, kde je účinná látka vo vyššej koncntrácii, až 500mg v jednej. tu je to: www.vegavit.sk, pšlú ti ich, tu máš mail: maloobchod@vegavit.sk – Upozorňujem však, že nie sú samospasiteľné. Aplikuj princípy kontaktného rodičovstva a prisávaj na požadanie. To je tá najlepšia podpora laktácie, akú môžeš dať. Zásadne neobmedzuj dieťaťu potrelbu sa prisať. obstaraj si šatku a nos ju aspoň 7-8 h denne. Bude sa viac prisávať, a tak aj laktácia sa zvýši a stabilizuje. Šatka je pomocník neilen pre dojčenie, ale pre pokoj v rodine – dieťa sa v nej rado a chotne prisáva, je spokojné s šťastné, dobre prospieva. A tak dobre prospievajú aj ostatní členovia rodiny 😀 😎 😀 PRÍPADNE NAHLIADNE DOLU NA MÔJ WEB o úspešnom dojčení a prečítaj si o tom v sekcii Dojčenie, nosenie... Držím palce! Alena poradyňa

cucu2
8. jún 2014

@hviezda45 ako si to uzivala?

emocia
9. jún 2014

@hviezda45 Prosím, nepíš sem nepravdu. V kapsuliach je najkoncentrovanejšia senovka a benedikt. nayvše to nie je nechutné, ako to často počujem od matiek. v j ksp je 500 mg účinnej látky. Takže ak zoberieš do úvahy efekt pri správne nastavenomužívaní, najmenej 2+2+2 denne po jedle, tak to nie je drahé a zároveň to šetrí čas matke, nie je to nechutné, je to praktické a pomôže to laktácii. POZOR! NIE JE TO VŠAK SAMOSPASITEĽNÉ. Alena poradkyňa BA

hviezda45
12. jún 2014

@cucu2 tak dvakrat denne senovka podla odporucaneho davkovania a raz za den caj z benediktu.. ale potom som len senovku..

hviezda45
12. jún 2014

@emocia mne je jedno nech si da kazdy co chce.. ja som napisala iba svoj nazor.. po prve nie som zastancom pchat do seba hned pirule..aj ked su to iba byliny ale raz su to len chemicky upravene a po druhe davat do toho tolke peniaze ked uplne postaci obycajne semeno za par korun.. to je moj nazor.. nech si kazdy robi ako chce... a ta chut sa da prezit.. pre dieta urobi clovek cokolvek..