Káva a kojenie novorodenca

limenka
3. júl 2015

Ahojte vsetci. Prisla som k vam po skusenosti co mate. Moj problem je v tom mame par dnovu dceru pekne papa aj mliecka mame dost len ja neskutkcne ladam dole nosom nakolko mi strasne chyba kava. A dalsi problem je nemozem hoc jaku kvoli zaludku a niektora ja zo psenice a tu uz vobec naklko som celiaticka tak mam vyber obmedzeny. Ja aj ked skm bola tehu som pila ale len taku demo velvetku 1/3kavovej lyzicky kavy do 3dcl mlieka a tk mi stacilo na fungivanie aj hranie sa este s 20mes synom.Teraz neviem co robit lebo malu nechcem pokazit ale aj tlak mam nizky hlava sa mi toci stale vodu pijem dost. Co mam robit???

pribinak
3. júl 2015

Kvalitny zeleny caj

danuska1908
3. júl 2015

Ahoj nam porodna asistentka na kurze hovorila ze ten prvy mesiac odporucaju ked si das rano slabsiu kavu ze je to dobre ako prevencia proti syndromu nahleho umrtia u babatiek🙂 takze su tu kavu kludne daj

miku1
3. júl 2015

@limenka Ja som kávu normálne pila pri oboch dcérkach. Urobila som si slabšiu a pila som 2x denne, no vždy až po kojení.

tetapetra
3. júl 2015

@limenka moj bol kojeny viac ako 2 roky. Kavu som pila aj ako tehotna a aj ked som kojila 😉 obmedzila som na 1salku. Pijem len zrnkovu a to hore - dole bez 😉 ( cize bez cukru a bez mlieka) od 6m som uz pila dve salky.

zuzka38
3. júl 2015

@limenka ja som si odsledovala co to robi s babom, zistila som, ze u ani jedneho neni ziadny rozdiel tak som kavu pila.. skuisla by som mozno najskor slabsiu, pozoruj a ked nic tak smelo do toho..

lenkastr
3. júl 2015

aj ja som pila,aj tehotna a dve denne a na malej som ziadnu zmenu nezbadala 🙂

ukulela
3. júl 2015

@limenka to, co pijes, je kakao, nei kava 🙂 takze v pohode mozes. ja som pila kavu aj pocas tehu, aj ked kojim, zvacsa bezkofeinovu, no dam si aj dobre presso kedy - tedy. pijem aj pepsi, ked mam chut. na malom nic nebadat, paradne v noci vzdy zaspi. inac kavu som pila s vedomim lekarky, takze OK.

nevenka
3. júl 2015

v prvom tehu som sa snazila nepit kavu, nahradzat spaldovou, ale nebolo to ono, ty ani spaldovu nemozes ☹...no a potom som zacala pit, lebo sme si kupili kavovar, espresso nie je taky smrtak, som si povedala 😀...a pila som, aj ked som kojila a maly spaval dobre...teraz som tehotna 2.x a pijem kavy 1-2, podla chuti a unavy 🙂, ja si myslim, ze mozes skusit a sledovat, ci to s dcerkou nieco robi alebo nie...a podla toho uvidis...

domak2
3. júl 2015

@limenka Ak si ju pila tehotna, tak v mm sa jej vstrebe snad este menej. Kludne si daj 🙂

aadulik2110
3. júl 2015

@limenka kľudne si daj kávu, ja som pri prvom nepila ani počas tehu ani počas dojčenia.... pri druhom som mala občas počas tehu chuť a počas dojčenia si jednu kávu denne dám a musím povedať, že pijem slabšiu ako som kedysi pila