Ahojte prosím vás jedli ste hlavkovu kapustu pocas dojcenia? Samozrejme myslim napr polievku z nej tepepne spracovanu kapustu...
Aj surovú v salate 🤷♀️
Od 2 mesiaca som jedla uplne všetko, pila aj kávu.
@sajmonka_1216 ma 2mesiace a 18dni
@vemi23 môžeš jesť ÚPLNE VŠETKO, možno ti dieťa nebude vôbec na nič reagovať. Ak uvidíš že niečo nerobí dobre, tak potom to vysadíš. Navyše je to veľmi individuálna záležitosť. Jedna pri kojení môže jesť akurát suché rožky a druhá môže všetko.
ano , aj surovu aj vsetko ostatne. je vedecky dokazane, ze to co ty zjes nema ako prejst do mlieka. mlieko sa tvori z krvi matky, nie z obsahu zaludka. ano viem niekto tvrdi nieco ine, ale toto je vedecky fakt 🤷🏽♀️
@vemi23
Ahoj ano jedla som vsetko okrem korenisteho, to vseobecne nemusim. Cesnak cibula zazvor som jedla v pohode, kyslu japustu surovu ci uvarenu, dokonca i pomarance jahody. Kapustu som pocas krajania jedla kludne aj surovu. Zalezi aj na co si zvyknuta a ti robi zle/dobre aj za normalnych okolnosti. Mna napriklad sialene nafuklo z kombinacie - rajcinova polievka, pecene kapusta knedla a k tomu jablkovy džús s vodou 😁 To je taky moj masaker. Ale inak som pocas kojenia jedla fakt vsetko. Dr mi povedala, ze len zriedka a minimum potravin ma vplyv na babetko.
Ja som nemohla dlho, ale postupbe som zacala. Sestra zjedla kapustnicu a mala sa jej len lepsie vykakala. Ta moja vrieskala cely den. Zacinala som postupne. Najlepsie je si to odsledovat, co konkretne vadi Tvojmu babatku a ci vobec vadi nieco 🙂
@vemi23 no treba vyskúšať.. ja som skúšala až po 3 mesiacoch, inak som dovtedy musela veľmi dávať pozor..
@vemi23 záleží od veku dieťaťa... keby som to zjedla pri mojej ja, tak určite nie...