Zdravim vas.Potrebujem radu,jeden prsnik mam vacsi ako druhy a nevyzera to dobre v tricku.Je to zle na oko.
Ten vacsi som na zaciatku odsavala,z mensieho nie,lebo netrebalo.
Potrebujem radu,lebo v lete budem chodit v oversize svetroch 🤦♀️🤦♀️😁
@faklosko ja síce nekojím, ale od kedy mi prsia v puberte narástly, vždy som mala jeden asi o pol čísla väčší ako druhý. Nikdy to nejak extra problém nerobilo, nosím aj šaty, aj tielka... ono nik si to podľa mňa za bežných okolností nevšimne, určite minimum ľudí, ktorých za to leto stretneš, pokiaľ nemáš rozdiel 2-3 čísla 😁 Úprimne, na sebe to vidím iba ja a muž si to všimol až potom, ako som mu to raz spomenula. Ani mama, ani nik z rodiny to nejak neeviduje, alebo aspoň to nikdy nekomentoval. 🙂 A ak kojíš, tak to sa už tobôž nemáš za čo hanbiť. 😉
Tak dakujem za rady baby,kojim este stale a je to dost viditelne,ked si to vsimla aj blizka rodina 😁 snad sa mi to upravi po ukonceni kojenia.
Bud si na to zvyknem,alebo budem zakuklena v dome medzi styroma stenami 😁😁😁
ja som kojila len z jedneho a ten bol mega velky a ten druhy taky chudak jak adoptovany ... v lete som bola aj na kupku a bolo mi to jedno .. hlavne ze mi dcera hladom neumierala ... po odstaveni sa vratili do normalu zila vacsi sa prisposobil mensiemu a nie naopak 😂
@faklosko ma to veľa žien a vermi dá sa s tím žiť normálne je to preto že vaxsi je vždy to kde je srdce ,aby sa zmestilo
Mam aj ja a pohybujem ze si to niekto všimne....
@andrejka1974 ja mám ľavý menší, takže mne to nesedí 😆
@andrejka1974 srdce s tym nema nic, to je ulozene v hrudnom kosi. To by potom bolo viditelne aj u muzov, co nie je
Vitaj v klube 😂
@faklosko ja to mam tiež, ale odjakživa nielen odkedy kojím. Podľa mňa sa stým nedá nič robiť bohužiaľ. Jedine opka. A to ja mam fest viditeľný rozdiel. Ale už som si zvykla a kašlem na ľudí 😀