Ahojte, mlieka mam dosť to viem určite, ručne vystirekať ho nie je problém, ako ale napojim elektrickú odsávačku, odsaje doslova len kvapky.
V pôrodnici bola medela. Doma mam znacku MAM.
Ste niekto podobný pripad a našli ste nakoniec odsavacku, s ktorou to šlo ? 😃
Mas ju dobre poskladanu? Vsetko podotahovane a suche? Davas si odsavacku spravne? Je nova alebo uz pouzivana? Pouzivana uz nemusi mat taky dobry tah. Ja som menila po 9 mesiacoch lebo uz netahala aj ked som mala mlieka dost
@cookie29 práve medelu symphony mali v pôrodnici a nešlo to
U mna tiez najlepsie stale rucne...mne to bolo aj setrnejsie.
Su ženy, ktoré jednoducho neodsaju skoro nič, hoci mlieka je plno. Ja som toho príkladom, obe deti dojčene bez problémov, ale odsala som vždy možno 50 ml maximálne. Ani odstriekavat nešlo, teda deti mali len to, čo si vytiahli.
Mala som rôzne druhy odsavacok, aj ručne aj elektrické, nič.
Možno to nie je odsavackou, niektorým ženám to odsávanie proste nejde. Ja som horko-ťažko bolavo vytiahla elektrickou 15-20ml, min 10min odsavania. Nakoniec som sa na to vykaslala. Viem si predstaviť aj lepšie strávený čas a nakoniec malý potreboval 1x mlieko, kým som bola ja u lekára, takže zbytočne som sa s tým piplala a mala niekoľko sáčkov v mrazáku. Malý si vytiahne koľko chce a je mišelin, takže evidentne mu nechýba 😅
a mala si dobre nastavce? Co sa velkosti tyka?
Medela Symphony, s vhodnymi nastavcami v zavislosti od velkosti bradaviek. Standardne su tusim najmensie 21 ale napriklad ja som potrebovala 17 alebo 19... a ked nemas nastavec dobrej velkosti tak neodsajes... ja som pri oboch detoch mala Medela Symphony. Vsetky ostatne nestali za to a je to ta, ktora sa odporuca. Aj ked otazne potom je, preco chces odsavat.