Je reálne prisatie po dvoch mesiacoch?

katkaa661
6. aug 2024

Ahojte, mám otázku. Je reálne opäť začať kojiť po dvoch mesiacoch? Mlieko mám, pretože som celú tú dobu odsávala a podávala z fľašky. Myslíte, že sa ešte prisaje malá? Nejaké odporúčania aká poloha je najlepšia pre správne prisatie? Ďakujem.

svetlonos
6. aug 2024

@katkaa661
Áno, je to možné. Mne najviac vyhovovala poloha v lezme hlavne v noci. Ja som odsavala tiez a "kojila" som niekedy len raz za týždeň. V jedenástom mesiaci sa maly pekne prisal a kojila som niečo málo cez dva roky 🙂
Pripadne využi poradenstvo nejakej normálnej laktacnej poradkyne.

katkaa661
autor
6. aug 2024

@svetlonos to je super správa☺️. Dnes som to skúšala a dostala záchvat hnevu a plaču keď som jej ponúkla prsník tak som si už myslela, že to nebude možné. Budem skúšať ale pre istotu budem mať vždy fľašu po ruke kvôli hysáku 😀🙈

lilli110
6. aug 2024

@katkaa661 ja som mala maleho po narodeni mesiac v inkubatore a prisal sa bez vacsich problemov. Dovtedy som odsavala mliecko. Uvidis aka poloha vam obom bude vyhovovat. My sme zacali klasikou na rukach. Ale velmi radi mame aj po leziacky, teda hlavne ja a hlavne v noci... 🤣

tani777
6. aug 2024

Musis sa pripravit na to,ze mozno bude vela plakat najprv..ale realne to je,kopu deticiek sa prisaje aj po dlhsom case,a hlavne takto malicke..kludne skusaj,ked budete obaja v pohodicke,uvidis,ci sa prisaje alebo nie..ak nie,a bude nespokojne,uplne bez vycitiek dokrm flasou,a skus inokedy..ja odporucam koza na kozu,dat babo na hrudnik bruskom dole,ako pri bondingu..vtedy je najpravdepodobnejsie,ze sa prisaje (som LP,nie cez mamilu,ale cez ceske Prirozene kojeni)

anjelicek26
6. aug 2024

Kojace klobuciky

palicka
6. aug 2024

@katkaa661 vlastná skúsenosť. Áno, môže. Trpezlivo odsávané, vždy som ale aj prikladala. Nie a nie sa chytiť… no a potom sa mu to páčilo viac ako 2 roky😁

thereisabear
6. aug 2024

Skúšaj v spánku

svokrinjazykmonika
6. aug 2024

@katkaa661 držím palce aby sa podarilo. Najradšej som kojila po ležiačky. Asi sa jej to nebude veľmi páčiť lebo z fľaše to tečie samo a pri prsníku sa bude musieť posnažiť.

majlo1234
6. aug 2024

@thereisabear ano, najlepsie hned pi prebudeni este v takej polokome. Moja je plne dojcena ale len v polospanku chce, inak reve jak tur

smiling89
6. aug 2024

@katkaa661 moj starsi syn sa prisal, prve 2 mesiace som takisto len odsavala a davala aj UM, nakolko svojho som mala malinko, denne som nazbierala iba na 1 davku :/ . Nebolo to jednoduche, treba trpezlivost, casto prikladat.... a teda ked sa naucil pit z prsnika mlieka bolo az az

luccija
6. aug 2024

@katkaa661 áno, tiež som 2,3 m iba odsávala, až potom začala kojit.Pojde to horšie z fľašky sa toľko nenatrapi, ale určite to pôjde len trpezlivosť.

katkaa661
autor
6. aug 2024

Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede, budem to skúšať 🥰