Moja dcerka ma 2 mesiace, zhruba po 5 minutach dojcenia zacne plakat a potom uz viac nechce pit, ale nedostatkom mlieka to nebude, lebo ked som si mlieko odsala, mala som ho dost, a predsa keby bola este hladna, tak potom by plakala, ale ona je kludna a potom pekne zaspi, preto sa pytam, ci je mozne, aby sa za taku kratku dobu stihla najest.
Áno, môj syn jedol aj hodinu a sestrina malá je napapaná možno aj za menej ako 5 minút. Jakubko bol pohoďák, ja som si to dojčenie užívala a vypila som si pritom kávu, najedla som sa... 😀 No a sestre sa malá ani poriadne nepricucne a hotovo. Ono to je ako pri dospelých. Niekomu to trvá, vychutánava si to a iný to nahádže do seba 😉
Ano, je to mozne, mnohym detom 5 min. staci🙂
Náš bol tiež rýchly. Myslím však, že ešte v takom obdobi papal cca 7 min. na jednom a rovnaký čas na druhom prsníku. Mliečko mu tieklo dosť rýchlo, som videla, ako prehĺta a niekedy mu zvyšné tieklo kútikmi úst von, čo nestíhal piť, keď sa rozprúdilo. Čím starsí bol, tým rýchlejšie najedený.
Svokra spomínala, že jej dcéra jedla štýlom - trošku pocuckám a stačí. Strašne málo papala prvé mesiace, až neskôr sa to upravilo. Hladná nebývala.Takže možno dievčatká sú také. T
akže ńapapať sa určite stihne, ten plač je zvláštny, nás bol spokojný a odfukoval po najedení. Ale zasa závisí, ako dlho plače. Môže ju tlačiť vzuduch alebo ju bolí bruško. Ja som nemohla vôbec piť mlieko prvé mesiace (a to neexistuje pre mna teraz den bez mlieka), bo hneď ako sa napapal, tak ho prehnalo. Som to otestovala, ta som vedela, ze to bolo mlieko.
Urcite ano... moja dcerka bola taky 5 minutovy "hltalko" 🙂 🙂 🙂
jasne...nasa tiez max tych 5 min papala..niekedy aj kratsie... 😅 cely tata.... 😝 😀
Ano. obe moje deti sa dokazali tak rychlo najest a stacilo im.
Ahoj. Je to možné, presne u nás to tak bolo. Tiež som si myslela že za tak krátku dobu sa veľa nenapapá, ale naopak. Priberal krásne, aj viac ako bolo treba 😀 takže sa nemusíš obávať. Pokiaľ priberá tak je to v poriadku.... 😉
Presne ako prve dve zienky, aj u nas to bolo tak ze moj prvy syn dokazal pomalicky cuckat aj 45 minut. Tento druhy sa dokaze napapat za 5 minut. Ale zase papa castejsie ako starsi syn. a tiez som mala obavy ako ty ale ked som videla na poslednej poradni ze pribral 800g za mesiac, viem ze je to OK. A obavy som mala aj preto, ze to prislo nahle. Predtym papal 12 - 15 minut a zrazu presiel na 5-6. Ale niekedy papa aj 10, no to skor v noci.
Áno, my od malička papáme 5 minút a tiež sme priberali kilečko za mesiac.
pokial ti pribera a je spokojna, tak neries aky cas potrebuje na nakrmenie..je to ok..aj u nas to tak bolo 😉
Tak naša Hanka papala takmer presne 2,5 minúty 😀 . Bola to presne prvá pesnička na CD, ktoré sme si pri kojení vždy púšťali.
... a aká je z nej herečka 😉
Moja 4 mesacna dcera posledne 3 dni papa tak maximalne 5 minut, par krat si cucne a uz sa odtahuje a vykruca. Myslela som ze mam malo mlieka ale nemam a po jedeni je spokojna, usmieva sa a veselo si dzavoce. Tak asi jej to staci 🙂
v pohode ak ti pribera nemusis sa bat aj moja papala tak kratko a hladna nebola teraz ma sest mesiacov a papa max 10min
jasne ze moze...nie je dolezita dlzka, ale ci je spokojne 🙂
Ano moze, ja som si odsavala. za tych 5 minut to bolo vyse 200ml, takze ak to zvladnem s odsavackou - tak mimi to zvladne hravo.
mozne to je, moja dcerka bola tiez taky rychlopapakac, bol to pre mna sok lebo starsi syncek dokazal byt pricucnuty aj 40 minut, alebo teda minimalne 15. malinka mala po 5 minutach dost. ale nejak som to neriesila, priberala krasne vyse kilo za mesiac. MUDr. mi na to povedala, ze dieta si najviac vytiahne za tych 5 minut. bala som sa ze si neda dost toho zadneho mliecka, ale asi to bolo neopodstatnene, nemavala zelene stolice. takze tak.