ahojte...mam hrozne kila navyse po porode!!!!!!!! chcem preto zacat chudnut ale este stale kojim. Do fitka nemozem chodit, lebo niesom z mesta a nemam k tomu pristup. Behat a sportovat vonku nemzoem, lebo mam astmu tak chcem skusit aspon ten jablcny ocot v tabletkach...myslite ze mozem ked kojim???dik
ja som na diete,kniha sa vola 90dnova rozlisovacia dieta.Je to na baze delenej stravy.Nejde ani o to aby si bola hladna,skor aby si vedela ake potraviny mozes kombinovat.Nedodrzujem to striktne,lebo som velky jedak ale za 10 dni som schudla 2,5 kila.Nie moc,ale potesi.Cvicenie u mna je horor,stale ma rozboli hlava po niekolkych cvikoch.Drz sa. 🙂
No při kojení by se mělo hubnout max. 2kg za týden protože při rychlejším odbourávání tuků se uvolňují škodliviny do mlíka. No a půl kila týdně se dá zhubnout i tím, že poslední jídlo bude čtyři hodiny před spaním a vynechají se sladkosti. Mě teda ty kila ubývají rychleji, nabrala jsem 25kg a po třech měsících mám navrch už jen 4kg. Není to teda kojením ale spíš tím že se snažím jíst zdravě abych měla co nejlepší mléko a nervala do malý všechno. A večeřím v 18hod, pak už nic, protože se mi blbě spí s plným žaludkem. Takže bych to radši zkusila jinak, než jablečným octem, protože co jíš ty tak následně jí i tvoje dítě a ten ocet je docela agresivní. Jo a dobrý jsou dlouhý procházky. Při jízdě do kopce sněhem je to lepší než posilovna, vždycky mě bolí všechny svaly. Tak hodně štěstí při shazování těch protivných kil. 😉
ja jedavam kazdy vecer ladovy salat s jablkovym octom...a v pohode kojim 😉
Sirinka ale to si dáš trochu jablečného octa, což si myslím že tak nevadí, taky občas jím třeba kyselou polévku. Ale myslela jsem že v těch práškách je ten ocet v mnohem vyšší koncentaci, ale třeba to tak není, to fakt nevim.
o ooooooo
asi som tuto temu malal zalozit na volnej diskusii...tak sorac....ale skuste mi aj tak odpovedat prosim