Maminky ak by som chcela tabletky alebo injekciu na zastavenie laktacie za kolko dni sa uplne strati mliecko?ci to je len o tom ze v tom pripade uz nesmiem dietatu ponuknut prsnik
@zvonkohra ak ti mozem poradit - ak to nie je absolutne nutne, radsej si tie tabletky nedavaj. Mne ich lekarka predpisala pri druhej dcere a skoro som odpadla, ked som si precitala pribalovy letak. Pri prvej dcere som o takych tabletkach ani nechyrovala, mliecka som mala sialene vela. KOjila som uz iba 1x za den, ale ked som s kojenim sekla, prsniky sa mi tak bolestivo naliali, ze som po 1,5 dni musela mliecko dcere ponuknut. Nakoniec sme museli ist systemom - 1x za den, potom 1x za dva dni, potom 1x za 3 dni a ked sme sili asi 2 tyzdne systemom 1x za 4 dni, mliecko konecne zmizlo. Preto som sa pri druhej dcere tomu chcela vyhnut (bola uplne ina povaha, u nej by nieco take neslo) a dala som si ich predpisat. Nakoniec sli tabletky do kosa, tie vedlajsie ucinky, vymenovane v letaku, ma dostatocne odstrasili....kojili sme iba 1x za den a potom som s tym sekla a mliecko proste zmizlo same bez toho komplikovaneho postupu, ako pri prvej dcere.... Mozno aj tebe mliecko proste odide....ale tie tabletky su podla mna take svinstvo, ze by som sa im snazila vyhnut, ak to bude co len trosku mozne.
@zvonkohra ak ti mozem poradit - ak to nie je absolutne nutne, radsej si tie tabletky nedavaj. Mne ich lekarka predpisala pri druhej dcere a skoro som odpadla, ked som si precitala pribalovy letak. Pri prvej dcere som o takych tabletkach ani nechyrovala, mliecka som mala sialene vela. KOjila som uz iba 1x za den, ale ked som s kojenim sekla, prsniky sa mi tak bolestivo naliali, ze som po 1,5 dni musela mliecko dcere ponuknut. Nakoniec sme museli ist systemom - 1x za den, potom 1x za dva dni, potom 1x za 3 dni a ked sme sili asi 2 tyzdne systemom 1x za 4 dni, mliecko konecne zmizlo. Preto som sa pri druhej dcere tomu chcela vyhnut (bola uplne ina povaha, u nej by nieco take neslo) a dala som si ich predpisat. Nakoniec sli tabletky do kosa, tie vedlajsie ucinky, vymenovane v letaku, ma dostatocne odstrasili....kojili sme iba 1x za den a potom som s tym sekla a mliecko proste zmizlo same bez toho komplikovaneho postupu, ako pri prvej dcere....
Mozno aj tebe mliecko proste odide....ale tie tabletky su podla mna take svinstvo, ze by som sa im snazila vyhnut, ak to bude co len trosku mozne.