Za mesiac mam termin na laparoskopicku operaciu. Synceka kojim na poziadanie vo dne aj v noci a aj ho kojenim uspavam. Nakolko budem v nemocnici 3 az 5 dni nebude mozne poskytnut mliecko z prsnika. Uz teraz som z toho zufala bojim sa aby neutrpela jeho psychika. Prosim poradte mi ako to spravit co najsetrnejsie k malemu a ak mate nejake typy na uspavanie bez prsnika budem rada. Za Vase odpovede velmi pekne dakujem... 🙂
Ja som bola 2 týždne v nemocnici, keď mal malý 6 mesiacov. Moja skúsenosť je, že lekári presviedčajú, aby matka odstavila dieťatko, lebo sa im nechce hľadať prijateľné riešenie a musia vybočiť zo zaužívaných koľají. Ale keď som si stála za svojím, tak zrazu všetko išlo. Aj antibiotika sa našli také, že som mohla odstriekané mliečko dávať malému, aj zrazu existovali lieky kompatibilné s dojčením, lebo po operácii bolo treba ešte čo to doliečiť. 🙂 takže treba sa pýtať a prípadne konzultovať s viacerými lekármi.
ak by to predsa neslo podla rad predoslych dvoch kolegyn, ktore ti odpovedali, nasla som clanok, mozes mrknut 🙂 vela stastia 😉
http://www.pluska.sk/zena/poradna/ako-ukoncit-d...
Ja neviem čo je okolo toho taký rozruch proste mliečko nie je a hotovo prečo by tým mala utrpieť psychika veď je to prirodzené nikto nedojčí navždy dojčila si do krásneho veku a synček sa s tým časom zmieri niekedy mám taký pocit že dojčenie robí z niektorých žien otrokyne svojich detí... Áno nádherná vec aj potrebná ale keď už nemôžeš tak nemôžeš hádam nato netreba deťom volať psychológa 🙂
zalozila si tri tie iste otazky vcera.... 🙄
Vacsina operacii a naslednej liecby nevyzaduje ukoncenie a ani prerusenie dojcenie...mozes odstriekat ak sa bude dat a do moze dostat vypit poharom alebo ta moze prist pozriet a nadojcit ho
co sa tyka uspavania...v tomto veku si to uz dieta zrata, ze nie je mama tak ani mliecko...plakat mozno bude...ale to placu aj nedojcene deti za mamou..ale s tatikom alebo s kym bude to zvladne..lennech si lahnu s nim mojkaju sa a on zaspinka..nech ho nenechaju sameho
ja som sla do porodky ked mal maly 20 mesiacov..sice nepil odo mna mliecko ale uspaval sa na prsniku / tehu mliecko mu nechutilo/ ...strasne som sa bala, ako to zvladne....a uplne v pohode..on spal a ja som s revom cakala kym mi tato zavila ako to dopadlo
deti su mudrejsie ako si myslime
ale mama chybat bude, na to budte pripraveni, ze moze plackat...ale v tom veku place kazde dieta za mamou, ci je alebo nie je dojcenie...ved ide o mamu
ale co mam skusenosti...aj od kamosiek a tak...tak deti to zvladaju vacsinou ovela lahsue ako si to mamicka dopredu predstavuje