Ahojte, prosím tie čo sa v tom trochu vyznáte, je prosím podľa foto v komentári správne prisatý?
Ja by som povedala,ze aj ano..ale asi by mal mat hlavku viac zaklonenu. Brada sa ma dotykat prsa..ale nie prso k dietatu,no dieta k prsu. Nvm to vysvetlit. :D Moj sa tiez nie vzdy dobre prisaje a potom nadmerne grgy/grcky... :/
@ivangeline ani za toho oneho ho neviem donútiť tu hlavičku zaklonit aj v pôrodnici to skúšali :D
Boli ta prisatie? Nevyzera to zle, medzierka medzi nostekom a prskom je cca centimeter, skus si babo cele - bruskom viac pricapit o seba, tam instinktivne zakloni trosku hlavicku. Horna pera je vyhrnuta, kutikami ust vyzera ze zbytocny vzduch nenasava 😉 sleduj, ci dostatocne prehlta - ci ma pauzu v brade pri piti a ci je aspon 6 pocikanych plienok 😉
Stac ho k sebe rukou niekde v mieste,kde su lopatky a troska sa ohne.. ale tiez nam to ide tazsie. Akirat tak blbo popil,ze som musela vstat a vziat nosic,lebo nie a nie sa vygrgat a upokojit. :D :D
@leniel bolelo ma aj som mala poranené bradavky ale ako sa zdá chyba nebola v prisatí ale v príliš tvrdých prsníkoch - jeden sa veľa nalieval mliekom ( pomohla odsávačka) a druhý mal dva dni zablokovaný mliekovod a tam to bolo horšie 🙂 skúsim to pritlačenie na telo vďaka 🙂