Čo znamená hrčka v prsníku u kojacej maminy? Je to upchatý mliekovod, alebo to môže byť aj niečo iné? Čo proti tomu robiť?
Vopred ďakujem
@lady511 hrčka bola včera tvrdá, dnes je mäkšia hmatateľne asi 4cm, kojím 11 mesiacov, je to už moja 3 hrčka. 2 krat mi hrčka zmizla keď som si dávala dieťatko na prsník, ale teraz dákosik nič. Neni to bolestivé. Včera mi z prsníku nešlo skoro nič, dneš už je to o niečo lepšie, ale stále tam je.
@dievcatko2011 ak to mizne a objavuje sa,,,možno je to len niaka zdureninka alebo žliazka,,,ked pojdeš k svojmu gyndošovi,,mal by ti spravit aj prehliadku prsníkov mne to takisto robí,,a on ti povie vaic,,, 😉
@dievcatko2011 moze to byt hnisove lozisko, ja som to mala, kludne chod aj na sono, pozru ti to... ale nemalo by to byt nic vazne, ja som kojila obidvoch dlho a hrce som mala kadejake vtedy, pocas kojenia malokedy vznikne hrcka, ktora by mohla byt nieco vazne... ja som mala tu hrcku dost dlho aj mesiac mozno aj viac, postupne sa zmensovala, najprv bola bolestiva, potom uz nie, ale kym vymizla uplne, tak to trvalo dost dlho...
@dievcatko2011 Ahoj aká je ta hrčka velká?je velmi tvrdá?kolko kojíš?ja som mala tiež take ale to boli doslova hrče,,lebo som dostala zapal orsníka respektíve,,horučky prsia velmi tvrde hrčate,,,a bolestive,,,musela soms i to rozmasírovat pod teplou vodou,,,hrozne bolesti,,nemaš tieto sprievodne priznaky?