Ahojte maminy, som v 35 tt a za par tyzdnov ma caka porod, len by som sa chcela opytat, ci je dobre si kupit do porodnice homeopatika communis ricinis alebo benedikt lekarsky a zacat uzivat jedno z nich po porode, aby sa mlieko spustilo este v nemocnici, dakujem za odpovede
kup si lacnejsie co je,mozno to ani nebudes potrebovat,mozno ti pre zaciatok postaci hroznova stava Matysak.
Homeopatiká škoda peňazí.
Na tvorbu mlieka sa odporuca senovka a benedikt. Ale do porodnice ti postaci vinea (hroznova stava). Uvidis, ako sa ti samo rozbehne. Hlavne treba stale prikladat, ak to nie je mozne, treba odsavat…
Ahojky.
Ja som kúpila senovku aj benedikt a začala som užívať ihneď po pôrode. Pila som Ukko čaj na dojčenie a šťavu z mladého jačmeňa - nechceš skúsiť? 🙂 Mliečko nabehlo veľmi rýchlo,dieťa bolo plne dojčené a spokojné od prvej chvíle. Ponaučila som sa z chýb z prvého pôrodu a druhýkrát bolo značne lepšie. Vineu som nepila,je to plné cukru a navyše môže aj nafukovať. A prikladať prikladať 🙂 držím palce
Ja som mala 2sekcie,kojilaa som už o 48hodin,užívala som hneď po pôrode ricinus comunis,za mňa je to topka,pomohol aj babám naokolo....
Dobre sú čaje pre kojace matky,hroznová šťava Matyšak, veľa tekutín(dojčenské vody),byť v kľude a v pohode a oddychovať keď sa dá....
Ahoj, ja som brala senovku, benedikt, matysaka som strasne vela vypila, potom od sunaru taky drink, meltu a nic nepomohlo. Trochu viac mlieka som mala, ked som pila dost vody, bola dobre najedena a v ramci moznosti vyspata 🙂