Zdravím ženy, poraďte mi tie, co mate skúsenosť s odsavačkami handsfree, ktorá je za vás najlepšia s ktorou maye skúsenosť? Ja mam väčšie prsia, takže by sa mi hodila faktbnejaka šikovná...
Pekný večer, idem sa opýtať, dievčatá, či ste ju nakoniec kúpili, tiež nad nou rozmýšlam. Ďakujem za informáciu.
@s_o_n_i_k_e ja som nakoniec babyono nekupovala. Kupila som si rovno tu momcozy 😀
Ja som pouzivala medelu a bola som absolutne spokojna. Akurat bola taka draha, ze teraz mi stoji v skrini 😂
@ivka004 prosím a odkial ste brali tu momcozy? Tiež nad nou uvažujem, len neviem kde je naj objednať, ak si spomeniete
@s_o_n_i_k_e ja som odsavala 8x denne a potrebovala som nieco spolahlive. Neverila som tomu babyono. Tak preto som sla do momcozy
@s_o_n_i_k_e zasa mi vymazali spravu 😅😅 ak ste to nestihli precitat tak som to kupila zo zelenej aplikacie s velkym pismenom V, kde sa predavaju veci z druhej ruky 🤓
@ivka004 ďakujem 🥰
@mey8 pripinam sa. Tiez by ma to zaujimalo ktora je naj. Na americkom trhu je naj Momcozy. U nas sa neda kupit, len cez amazon za nejakych 210€. Ja si idem teraz objednat asi tuto https://www.feedo.sk/babyono-odsavacka-materske... . Len sa mi zda trosku lacna, bojim sa ze nebude taka dobra.
Vylucne odsavam, nedojcim. Preto potrebujem nieco co vydrzi dlho. Tak ju vyskusam a uvidim