Frontin a dojčenie

20. aug 2023

Dobry den kojim 2,5rocne dieta a ak na mna pride stav panicky chcem sa spytat ak si dam frontin polku z 0,25 po akej dlhej dobe mozem kojit.. dakujem
Odstavenie terwz nejde idu jej posledne stolicky a uz by som sa vobec nevyspala . Cakam kym vyjdu a odstavujem dakujem

riamia91
20. aug 2023

Obdobna tema ale teda na mamile a o tom si ja myslim svoje.
https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php...

riamia91
20. aug 2023

A teda ja by som nekojila aspon 8h... 2,5r dieta uz chape, ze teraz cica nebude, bude vecer alebo rano a musi vydrzat.

anavixy
20. aug 2023

Mozes dojcit bez prestávky AK budes uzivat nizku davku Frontinu raz za cas (tj nie kazdy den).. na margo mamily som citala napr na tuto temu kde mamicka pisala ci moze uzivat frontin ked 1-2x za den dojci dvojrocne dieta, tak jej napisali ze moze kludne uzivat a dlaje dojcit ze ukoncenim dojcenia by dietatu ublizila viac ako frontinom 😄🙈🙈 tak neviem ci len kopiruju nejake uz napisane odpovede alebo realne niekto povazuje potencialne ovplyvnenie frontinom za mensi problem ako to ze dvojrocne dieta nebude dvakrat za den dojcene…
Kazdopadne na zaklade e-lactancie polka z 0,25ky v pripade potreby je akceptovatelna bezpecna davka, odpozoruj dieta, ci nie je napr. ospale a pomaly ukoncuj dojcenie, nech mozes uzivat lieky tak ako potrebujes 🍀

riamia91
20. aug 2023

@anavixy mamila by podla mna aj nizku davku heroinu povolila len, aby dojcenie pokracovalo 🙈

anavixy
20. aug 2023

@riamia91 🙊😄 o boze ano

nevenka
20. aug 2023

Na Mamilu sa uz s nicim neobraciam, ale...Po druhom dietati som mala uzivat Propicyl, ale telo sa dako ukludnilo same, takze som neuzivala. Po 5 rokoch dalsie dieta, znova problem, a to mi lekar tvrdil, ze Propicyl vobec pri doceni nie, potom ze ani s Thyrozolom v ziadnom pripade. A potom, ked videl, ze mne na dojceni zalezi (ale boli to este plne dojcene babatka), tak povedal, ze davka do 10 mg je bezpecna. Nakoniec aj Betalok na pulz. Tato info mi zachranila dojcenie aj zdravie, no a e-lactancia mi to len potvrdila. Ale Mamila vo mne nevzbudzuje doveru v tom zmysle, ze vsetko je v pohodeeee...Lebo naozaj to tak nie je. Po prvom dietati som mala depresiu a kym mi malu zabrat antidepresiva, mohla som polku Lexaurinu a bolo mi povedane, ze dat tam dlhsiu pauzu s dojcenim. No dala som si asi raz vecer...Takze toto neviem z praxe, aky by malo/nemalo vplyv na dieta.
Kazdopadne, baby uz poradili, ja osobne by som dala taku dlhsiu pauzu pri kojeni, lebo to uz fakt nie je mini babatko zavisle len na mojom mlieku.