Fľaša pre dieťa, ktoré je dojčené

gabika4
23. sep 2022

Ahojte, zo stresu z pobytu v nemocnici som asi stratila mlieko (riešim to, no zázraky sa diať asi nebudú),...ale momentálne nemám takmer žiadne svoje mlieko, potrebujem malého nakrmiť, no všetky fľaše mi odmieta...lekárka nám kázala krmiť striekačkou...viete si predstaviť do dieťaťa dostať 100 ml striekačkou? je to na slučku :( ...prosím poradte mi fľašu, z ktorej by vedel piť...doteraz malý nikdy fľašu nemal a bojím sa, že keď sa nenaučí na nejakú tak bude len chudnúť, aby sme opäť nešli do nemocnice...

zuzuliennka1
23. sep 2022

@gabika4 kym som syna zacala uspesne kojit - krmila som ho z flase um, mala som avent flasu aj avent cumle.

gabika4
autor
23. sep 2022

@zuzuliennka1 avent, medela, ani suavinex nesadli :(

beata_k
23. sep 2022

@gabika4 Ziadna ti nesadne len tak. Ide o uplne inu techniku satia z prs a uplne inu z flase. To sa musi naucit. Po troche mu davaj nech sa mu velmi neleje bo sa bude dusit.

evaachesa
23. sep 2022

@gabika4 skúšala si medela Calma fľašu s tým špeciálnym cumlíkom pre dojčené deti? Mám novú, nerozbalenú na predaj.

zuzuliennka1
23. sep 2022

@gabika4 a cievku si neskusala?

kofolala
23. sep 2022

Avent fľaša aj cumle a určite aj avent ohrievač.Som s tým veľmi spokojná aj bábätko 😉

gabika4
autor
23. sep 2022

@zuzuliennka1 cievku skušam od narodenia a nič ...len ju zacíti a hneď sa odtiahne...skúšala som ju dávať a prsníkom i počas ...počas bdenia i v polospánku ...proste ju odmieta ...

viestta
23. sep 2022

@gabika4 medela calma je dobra, neleje sa z nej mlieko, musí sa babo snažiť rovnako ako na prsniku

zuzka102
23. sep 2022

Ja som pri oboch deťoch mala Avent Natural (popri kojeni), v pohode z toho pili/sali. A uplne na začiatku, tie prve dni, tiež striekačka, nie fľaša. Nebolo to easy, ale dáko sme to dali.

natalala
23. sep 2022

@gabika4 skus z dmky znacku mam alebo v znacku lansinoh. Moja tiez vobec nechcela flasku ani za svet, potom neskor mam bola ochotna ako tak.

eikenella
23. sep 2022

moja mala z drogerky znacku MAM

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz