Ahojte, zo stresu z pobytu v nemocnici som asi stratila mlieko (riešim to, no zázraky sa diať asi nebudú),...ale momentálne nemám takmer žiadne svoje mlieko, potrebujem malého nakrmiť, no všetky fľaše mi odmieta...lekárka nám kázala krmiť striekačkou...viete si predstaviť do dieťaťa dostať 100 ml striekačkou? je to na slučku :( ...prosím poradte mi fľašu, z ktorej by vedel piť...doteraz malý nikdy fľašu nemal a bojím sa, že keď sa nenaučí na nejakú tak bude len chudnúť, aby sme opäť nešli do nemocnice...
@zuzuliennka1 avent, medela, ani suavinex nesadli :(
@gabika4 a cievku si neskusala?
Avent fľaša aj cumle a určite aj avent ohrievač.Som s tým veľmi spokojná aj bábätko 😉
@zuzuliennka1 cievku skušam od narodenia a nič ...len ju zacíti a hneď sa odtiahne...skúšala som ju dávať a prsníkom i počas ...počas bdenia i v polospánku ...proste ju odmieta ...
Ja som pri oboch deťoch mala Avent Natural (popri kojeni), v pohode z toho pili/sali. A uplne na začiatku, tie prve dni, tiež striekačka, nie fľaša. Nebolo to easy, ale dáko sme to dali.
moja mala z drogerky znacku MAM
@gabika4 kym som syna zacala uspesne kojit - krmila som ho z flase um, mala som avent flasu aj avent cumle.