Ahojte Také info či je lepšie na kojenie femibion3 alebo iné doplnkové vitamíny? Samozrejme u každého je to individuálne ale pre istotu sa pýtam 😊 taktiež značka vlhcenych utierok s dubovou kôrou do pôrodnice či neporadite. Ďakujem 🙌
@luci_ba oki ďakujem aby som vedela čo si zbaliť a náhodou k tej intímnej hygiene? Lebo rozmýšľam či si zoberiem čisto toaletný papier alebo to čo som počula s tou dubovou kôrou🤗
@effy777 nemyslim si ale, ze senovku a benedikt ti treba brat do porodnice, laktacia sa ti naplno spusti mozno tak 3-4 dni po porode. Skor by som si to potom kupila, ak by si mala malo mliecka
@mimi3008 mne ako hlavné o to ak by som to kupovala po tak či sa viac oplatí toto alebo femibion keďže som celé teho užívala hlavne femibion kvôli obsahu kyseliny listovej 🤗
@effy777 no a k tej intimnej hygiene, ja som sice mala tiez 2.porod sekciu, no 1.normalne, ale po nom som tak zle dopadla, ze si vobec neviem predstavit sa s hocicim utierat, po kazdej aj malej potrebe som chodila do sprchy este niekolko tyzdnov
@effy777 na dojcenie, ak je malo mliecka, tak benedikt lekarsky a senovka grecka