Ahojte baby prosím neukamenujte ma .. kojím a za deň vyfajčim tak 2cigarety myslite že to bábätko nejako cíti ? Alebo môžem prísť o mlieko? Ďakujem
@lisacka1 no fuj, úchvatná mater teda... Jak z tretej cenovej.
Ked dofajcis umy si vždy tvár, ked pojdes k dieťaťu.
Ked uz fajcis tak hned PO kojeni a ako pise
@dagmarovita
@dagmarovita to je to najmenej a ten dych a všetko v mlieku,vieš ako dlho ešte vydychuje z pľúc všetky tie svinstvá čo sú v pľúcach
Ževraj je lepšie fajčiť a kojiť ako fajčiť a dávať umelé mlieko.
Dve cigarety sú v pohode.
Celkovo obsahuje cigaretový dym viac ako 4-tisíc látok (a viac ako 60 karcinogénov), z ktorých mnohé sú nepreskúmané. A akumulujú sa nielen v materskom mliečku, ale aj vo vzduchu, ktorý dýchame, zachytávajú sa na koberci, nábytku, stenách, záclonách, oblečení, na pokožke a vo vlasoch.
@minenkak to vravela jedna doktorka odbornicka ceska na zavislosti na fajceni
@dagmarovita ale pridala k tomu aj to dúfam čo tie cigarety spôsobujú
Je mi luto tvojho babatka😪
To naozaj ti je imidž a pár minút potešenia z tých dvoch cigariet dôležitejší ako zdravie tvojho dieťaťa? Robíš ho závislým na nikotíne, veľmi pravdepodobne v ňom pestuješ predispozíciu na fajčenie. Tak keď ho potom prežiješ, lebo ti zomrie na rakovinu pľúc, hrtana, tak potom si poďakuj, aký príklad a základ si mu dala do života. Ak fajčíš "len" dve denne určite dokážeš poľahky prestať. Fakt sa pozri na svoje dieťa a kvôli nemu to urob.
Tak mňa mama kojila 3,5 roka a fajčila celé tehotenstvo a celý čas keď ma dojčila 😕 zatiaľ som ok aspoň teda neviem o následkoch
Boze ženy niektoré ste tu akože riadne ďivnute. Robíte tu pomaly z nej feťáčku... tak cítiť to konto cíti z oblečenia... dúfam že len nefajčíš pri ňom ale mimo
@timea301196 fajčím na balkóne neviem či sú to naozaj aj 2 denne niekedy aj obden 🙆🏻♀️😅
@lisacka1 chvála bohu. 🙂 nemusíš sa cítiť trápne neboj sa. Nie si prvá ani posledná
@timea301196 to sú tie najdokonalejšie 😉
Ex manželka môjho bratranca fajčila celé tehotenstvo, dojcila cca rok a pol a fajčila jak drak stále. Dieťa zdravé, šikovné,má už 13 rokov
@lisacka1 nemusis
Prist o mlieko. Ja ho mam pozehnane a cigu si dam ak je chut. Skodlive latky sa do mlieka nedostanu v takom mnozstve aby ublizili. Niektore prehanaju. Samozrejme nie celu krabicku na den ale dve cigy nikoho nezabili a ak ta ta ciga ukufni tak jeto v poriadku nez byt v strese. Stres znizuje tvorbu mlika. Niesi sama ani jedina ktora si da 😊 hlavu hore niesi zla ,,mater,, ako poniektore pisu. Uz len to ze sa o to zaujimas je pozitivum pokracuj v dojceni si super 😊
@breznica vieš čo, toto napísať...to sú len také reči. Dieťa je navonok zdravé, v skutočnosti ale nie je. A to, že fajčila celé tehotenstvo sa jednoducho prejaví. Skôr či neskôr. Takže mu dala pekný dar do života. Ešte krajšie by bolo, ak by to bolo vytúžené dieťa. Ale myslím si, že v tomto prípade asi nie. To je ako keď fajčiar povie, že však aj nefajčiar môže dostať rakovinu pľúc či infarkt, porážku. To nie je o tom, či je niekto dokonalý alebo nie. Jednoducho ona blíži sebe (a to píšem ako bývalá náruživá fajčiarka, ktorej tabak stále vonia) a blíži dieťaťu. To je fakt. Takže ak ona sama to nevie posúdiť, tak ju netreba čičíkať, že je to v poriadku. Lebo nie je. Máme ju podporiť v správnom rozhodnutí, nie v blbosti! Autorka, prosto s tým prestaň. Ja som fajčila veľa a rada. A keď som chcela dieťa, zo dňa na deň som prestala. A bolo to ľahké. Pretože som naozaj chcela. Tak sa zamysli, čo sa ti na tom páči. Mne občas chýba fajčenie ako rituál. S kamošmi či bez. Ak to máš aj ty tak, tak si ho niečim nahraď, kúp si peknú čajovú misku a fajny voňavý čaj a vypi si ho na tom balkóne. Ak to máš ako únik od všetkého,tak sa na ten balkón zavri a si tam pocvič, pusti pesničku. To fakt dáš.
@stelanicola v tehotenstve som nefajcila!!!
Ja by som toto svojmu dieťaťu nerobila. Ak chceš fajčiť daj umelé mlieko a hotovo. Ak ti na kojení záleží tak prestaň fajčiť.
@stelanicola Pokračuj v dojčení si super? 😂 Hlava mi neberie čo je super na tom dávať dieťaťu materské mlieko keď fajčí....
Nie neznamená to že je zlá matka ani si nemyslím veci čo boli popísané vyššie. Ale načo dieťaťu takto škodiť? Šak ak raz sa niekto nevie vzdať cigarety nech dá umelé mlieko a hotovo.
citi jasnacka, ale to by mal byt najmensi problem. je z neho pasívny fajciar kedze dycha ten smrad