Ahojte,
chcem sa oýtať či niekto užil túto tabletku "po". Mali sme s manželom nehodu - prasknutý prezervatív 😒 a momentálne si nemôžeme dovoliť mať ďaľšie dieťa. Mám ju už doma a aj som pozerala na internete pribalový leták a že po dojčení môžem užiťm užiť, ale aj tak mám strach.
ďakujem veľmi pekne
Ja som tiez unavena z malej a tiez nechcem resp. ani nemozem brat HAK a tiez mame sex tak raz za mesiac a stane sa nam toto 😒 este stale rozmyslam...mam na to posledne minutky... achh jaaaj
neviem ti na isto povedat, ale stat sa moze len to, ze stratis na cas mliecko, teda znizis tvorbu skor...ak sa vazne bojis, tak skus davat den-dva nutrilon a zatial len riadne odsavat, ono hormony sa dake do mliecka dostanu urcite, ale neboj, ked je to narazovo nemalo by sa nic stat, ine je keby si brala popri kojeni HAK..a este..escapelle tusim je na baze progesteronu a ten neovplyvnuje mlieko..aj antikoncepcia cerazette co sa moze popri kojeni je na tej istej baze a to len sposobuje odlupenie sliznice, respektive odkrvacas a vajko oplodnene sa nema kde uchytit, takze vlastne odide prec ako pri menzese...pocuj, ja by som uzila tu tabletku keby sa nam to stalo..tiez si druhe babo nemozeme dovolit a panikarim tak ci tak pri kazdom milovani, kedze HAK nechcem uzivat kym kojim ziadnu a ani sa neoplati, kedze som z malej taka unavemna ze sex je raz za mesiac... 😖