Dobry vecer mam paradrntozu a 5 mesacnu dcerku zubar mi predpisal entizol ale s tym ze mam malu odstavit ze je kontraindikovany a ja asi neviem predstavit ju odstavit co mi odporucate dakujem
@bariska tak mne gynekologická výslovne povedala.ze nesmiem kojit pri entizole a hľadala alternatívny liecbu
@marianna9630 aj mne povedali ze nesmiem
Entizol je najhorsi liek aky som kedy uzivala sice pomohol na Gardanellu a vraj nic ine na nu nie je ale je to totalne svinstvo viac mi este nebolo zle po nicom ako po tomto lieku (uzivala som ho asi 3x uz)
@akinom0077 fuha to vazne?
@bariska no ide o to, ci sa lekar riadi len vetou v pribalovom letaku, ze neodporuca sa (lebo nie su studie), alebo patra po tom, ci ucinna latka prechadza do mleika pri podobnych liekoch /rovnakych ucinnych latkach. ja som brala kratkodobo kortikoiddy a este dalsie lieky a konzultovala som jednak s lekarom, co to predpisal, s pediatrickou aj s gynekologom. aj s mamillou, ale aj s lekarmi. mamilla vacsinou napise, ze lieky(ktore lekari bezne hovoria, ze nekojit) sa mozu, no zas aj mne pri jednom povedali, ze v ziadnom pripade, ale ponukli mi alternativu a dali aj kontakt na doktora, ktory hlada alternativy pri liecbe kvoli kojeniu. hore niekto pise, ze konkretne ku tvojmu lieku hladali alternativu - neda sa?
@bariska Brala som entizol teraz, kojim, pisala som ohladne toho do mamila poradne. Odpoved - mozem kojit, su to minimalne mnozstva atd atd. Vyhladaj si to na stranke mamily v poradni - entizol tam dost kociek riesilo okrem mna.