Dvojtýždňové bábätko sa v noci stále budí

10. dec 2020

Dobrý deň prajem,
Mame doma 2 týždňového chlapčeka, je plne kojení, priberá pekne aj rastie problém je že väčšinu dňa prespinka a v noci sa budí každú pól hodinku-40minut.dám mu napapat zaspí pi 3-4 minutkach, zas zaspí a opäť sa po 15 min preberie. To sa opakuje tak 5-6x kým zaspí úplne aspoň na tých celých 30-40min
Nechcem mu zatiaľ robiť režim alebo niečo len sa bojím aby to nemal nejako pretočene deň a noc.

090255
10. dec 2020

Niektoré babetka to tak majú pretocene deň a noc ved to sa upraví ono keď cez deň spi tak spi tiež aby si v noci vládla...

mogaa
10. dec 2020

Má prehodený režim, neboj ono sa to upraví...ako radila kočka vyššie, ak cez deň spí, pospi si tiež....

andreatytler
11. dec 2020

Novorodnci maju prepnuty rezim a ak sa mu to neprepne same, skus mu trochu pomoct. Cez den ho maj v obyvacke alebo kuchyni pri svetle a hluku domacnosti. V noci nech je v tmavej, tichej spalni alebo detkej izbe.
Ak bude v tej kuchyni spat, tak ho nechaj ale to svetlo a hluk by ho mali postupne naucit ze toto je den a prepnut jeho rezim.

lenka2710
11. dec 2020

Aj moja staršia to tak mala, že cez deň spala a v noci bola hore, trvalo to tak niekoľko mesiacov, ale keď cez deň spala, spala som aj ja 🤷‍♀️
Teraz mam mladšieho a ten úplne v pohode od začiatku spal aj cez deň veľa ale spal aj v noci, budil sa raz dvakrát na kŕmenie! Obaja boli na UM a každý bol iný! Malá bola od mala zlý spáč, v 2 rokoch prestala spávať aj cez den, uvidíme ako malý 😂