Dudlá už jen pro zábavu. Mám přestat s kojením?

lenulice
4. nov 2010

Ahojte, potřebovala bych se poradit. Malýmu je 11 měsíců, poslední dobou už kojím jen ráno a večer, ale evidentně mu to nestačí. Pokaždý musím ještě zadělat jednu celou dávku sunaru, a tu zhltne jak nic. Když ode mě pije, mám pocit, že si stejně jen dudlá pro zábavu, že už toho moc nevytáhne (aj na omak mám prsa docela prázdný), po chvíli to vždy pustí, no nerve se o ty moje prsa. Chtěla jsem kojit do roku, no nevím. Má to smysl mu ještě dávat ode mě? Nechci mít potom výčitky, na druhou stranu, když už mu to nic nedává, říkám si, proč to lámat přes koleno. Co vy myslíte? Díky moc za každou odpověď 🙂

susik77
4. nov 2010

Ahoj, ked chces skoncit, tak nejak nenasilne, skus mozno nedat to ranne kojenie, ked vstane dat namiesto neho fasku so sunarom a na noc ho nakojit -ono to pomaha aj na uspanie...uvidis, ako budereagovat...Mozno mu to nebude vadit, a mozno kojenie pre neho je este dolezite-nie je to len potrava, ale aj pocit blizkosti, ukludnenie a pod.
Tak by som to brala podla jeho potrieb🙂

jana776
4. nov 2010

Ahoj, ak chces kojit aspon do roka, tak nerozumiem preco davas umele mlieko. To ze mas na omak prazdne prsia nic neznamena, keby som sa podla toho riadila tak uz davno nekojim. Neboj, on si vytiahne dost, len musi dostat prso vzdy ked chce, teda nie len rano a vecer, ale aj pocas dna ked si zapyta a mliecka bude habakuk este na roky, uvidis.