Ahojte baby bola som s kamarátkou vonku po dlhej dobe a viem že ma malu ročnú kojí ju asi 2krat denne a dnes som zaistila že si pofajčila nejaké drogy stále nad tym rozmýšľam či sa malej nemôže niečo stať pofajčila si to dnes prvý krát dala sa nahovoriť na párty nikdy to predtým nespravila nechápem. Môže sa niečo stat? Viem že to nieje moja vec ale trápi ma to :(
Neni ani prvá, ani posledná… určite to pre to malé neni dobré, niečo z toho aj v mlieku bude, je to zbytočná blbosť no…neviem čo ti na to napísať, jedna známa dostávala drogy, že o tom nevedela a kojila a malej sa nestalo nič..
Tá "kamarátka," budeš zrejme ty keď sa tak zaujimaš čo
@natall113 Presne ako vravíš, nie kamoška ale ona si dala a teraz sa hanbí lebo by jej tu asi nadávali 🤷♀️
@naomi00 svoje mlieko si musis odsávať a vylievať a malej davaj umelé. Na krabici by malo byť dávkovanie
O mlieko nepríde, ja som od synovho roka raz za čas mimo domu na 3 dni a normálne sa po mojom príchode dojčí ďalej 🙂 akurát je možné, že bude dieťa mrzuté, lebo nebude rozumieť, prečo mu zrazu mama nedá, keď je pri ňom.
@naomi00 Paaana beka, to su zeny-matky. Ma to male babo ale trosku si na party pofajci drogy a sup cicku s mliekom dietatku. Deees des des. Kde je dajaka zodpovednost a rozum 🙄😬 Sak ked mam male dieta a chcem pre neho to najlepsie tak poberem kus rozumu a okamzite prestanem s takymi pubertalnymi uletmi. A je jedno ci dojcenie ci UM. Len nech ta matka presrane s takymi hlupostami a zahravanim sa s drogami. Co chce dalej ? Stat sa totalnou pravidelnou hulickou ci nebodaj horsie ? Sak toto nemoze viest k nicomu dobremu len zhorsovat zavislost. Chudata deti.
Pofajcila si co konkretne, travu? Lebo fajcit sa da vselico, aj trosku tazsie kalibre…
Pises ze “dojci ju asi 2krat denne”, takze zvysok dna uz papa len normalnu (veku primeranu) stravu ci okrem mm pije aj UM? THC sa vraj da v mm najst aj 6 dni po uziti.. tie davky su samozrjeme minimalne, ale je tam. O svoje mlieko neprides za 1-2 dni nedojcenia, samozrejme mlieko si treba odsavat alebo odstriekavat (inak nema zmysel nedojcit, ked to mlieko neodstrani z prsnikov, to hadam chapes), ale realne matka rocneho dietata, ktora sa na party sfajci ma strach ci nepride o mlieko, ked nebude dva dni dojcit? To asi nefajcila uplne na triezvu hlavu, ze?
To len trávičku si si dala? To nerieš ani 😁
@naomi00 pofajčíla nejaké
drogy???? a kto sa jej v čase ked bola nadrogovaná
staral o dieťa???? ty? to je doležitejšie..Dievča si musí vybrat či chce drogovat alebo kojiit, lebo toto dokopy nejde…
@naomi00 malej sa moze stat mnoho veci... od toho, ze jej ublizi sfetovane mlieko cez to, ze jej ublizi sfetovana matka. Ak mas moznost, porozpravaj sa najprv s jej muzom, rodinou a nenahlasuj ju hned na socialku... mozno je to len prve posmyknutie, mohli by jej kvoli tomu vziat dieta a napachat viac skody ako uzitku...
Neriešila by som kojenie, ale sociálku!