Krásne ránko prajem..
Chcela by som sa opýtať maminiek či už dojčiacich alebo tie čo už to majú za sebou,aké doplnkové vitamíny užívali počas dojčenia..Nakoľko je známe že tie naše krásne miminká si berú z mliečka všetky potrebné látky pre ich rýchly a zdravý rast a my mamičky o nich prichádzame.. 🙂 🙂 🙂 ďakujem Vám za odpovede
ja som si tiez davala calibrum, ale na vlasy mi neucinkovalo, strasne mi padali, a teraz rok po kojeni sa spamatali, takze aj vitaminy na pevne vlasy, su vselijake
calibrum mami tusim, ale len preto, ze bola zima. Potom uz nic a ani teraz nie. Na vlasy nic nepomoze, su to hormony, samo preslo po 3m.
ja obmienam-calibrum,alebo femibion ,zelezo-ak som moc unavena-aj b-komplex-urcite je to dobre-lebo uz by som bola bez vlasov.....
díky babenky za infošky))..mne zatiaľ vlasy nepadajú 😀 😀 😀 len tiež celé tehotenstvo anemická som bola teraz popri dojčení sa aj ten vápnik a iné veci odbúravajú rýchlejšie z organizmu...tiež sa snažím vitamíny prijímať skôr zo stravy aj keď okolo zrkadla už prechádzam so zatvorenými očami)))) 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som uživala v tehu ( nie cely čas) a počas kojenia PRENATAL od prirodnej kozmetiky JAMIESON.
ja uzivam calibrum mami. + musim obcas aj zelezo nakolko som ho mala malo....