Doma kojím po ležiačky, ale vonku máme problém

monso
10. sep 2011

Potrebovala by som poradit ohladne polohy pri kojeni. Ked sme s malym doma tak sa kojime poleziacky, lebo to mu najviac vyhovuje, ale ked sme vonku, tak ho musim kojit samozrejme posediacky a to sa mi stale odpaja od prsnikov a nervaci sa. Jedine tak ho mozem nakojit, ked je niekto so mnou a da mu cumel do pusy, kvazi mu to nastartuje saci reflex, vytiahne sa cumlik a ja mu hned dam prsnik a tak potom vydrzi cucat chvilu. Uz som z toho zufala, pretoze nemozem ist s nim von hocikedy, len ked je nakojeny alebo ked je niekto so mnou a pomaha mi. Mali ste aj vy takyto problem so svojim babatkom? Alebo kde robim chybu...

monso
autor
10. sep 2011

zabudla som dodat, ze v sede mame priecnu polohu

luciferkax
10. sep 2011

máme to narovnako 🙂 🙂 🙂 🙂je zvyknutý na kojenie poležiačky,posediačky vymýšla a reve... len ja som sa naučila dávať mu cumel a kojiť n araz... 🙂 a ed sme na kupku,lahnem na DEKU 😉

velvet26
17. sep 2011

aj ja som si zvykla na kojenie poleziacky, nakolko som kvoli nastrihu po porode nemohla dobre sediet..poleziacky kojim doteraz..ale ked je nutne nakojim aj posediacky ale len z praveho prsnika, neviem si malu prilozit na lavy, zvykla som ju nosit ked ju uspavam, ze hlavicku ma na moje pravej ruke..vankus na kojenie som teda kupovala zbytocne.. 😀

marta255
22. sep 2011

v januari som porodila svojho synčeka cisárskym rezom. aj napriek rôznym problémom ako su laktačné krízi sa mi podarilo ho kojiť dodnes a to ma maly už 8 mesiacov. na prsnik si zvykol až tak že fľašu a cumlik úplne odmieta ( čajik pijeme na poharik ) ,kojim ho výlučne posediačky iba v noci v ľahu