Potrebovala by som poradit ohladne polohy pri kojeni. Ked sme s malym doma tak sa kojime poleziacky, lebo to mu najviac vyhovuje, ale ked sme vonku, tak ho musim kojit samozrejme posediacky a to sa mi stale odpaja od prsnikov a nervaci sa. Jedine tak ho mozem nakojit, ked je niekto so mnou a da mu cumel do pusy, kvazi mu to nastartuje saci reflex, vytiahne sa cumlik a ja mu hned dam prsnik a tak potom vydrzi cucat chvilu. Uz som z toho zufala, pretoze nemozem ist s nim von hocikedy, len ked je nakojeny alebo ked je niekto so mnou a pomaha mi. Mali ste aj vy takyto problem so svojim babatkom? Alebo kde robim chybu...
máme to narovnako 🙂 🙂 🙂 🙂je zvyknutý na kojenie poležiačky,posediačky vymýšla a reve... len ja som sa naučila dávať mu cumel a kojiť n araz... 🙂 a ed sme na kupku,lahnem na DEKU 😉
aj ja som si zvykla na kojenie poleziacky, nakolko som kvoli nastrihu po porode nemohla dobre sediet..poleziacky kojim doteraz..ale ked je nutne nakojim aj posediacky ale len z praveho prsnika, neviem si malu prilozit na lavy, zvykla som ju nosit ked ju uspavam, ze hlavicku ma na moje pravej ruke..vankus na kojenie som teda kupovala zbytocne.. 😀
v januari som porodila svojho synčeka cisárskym rezom. aj napriek rôznym problémom ako su laktačné krízi sa mi podarilo ho kojiť dodnes a to ma maly už 8 mesiacov. na prsnik si zvykol až tak že fľašu a cumlik úplne odmieta ( čajik pijeme na poharik ) ,kojim ho výlučne posediačky iba v noci v ľahu
zabudla som dodat, ze v sede mame priecnu polohu