Ahojte. Prosim o radu. Maly papal krasne od narodenia, no posledne 3 dni ked mu idem dat cicik k ustam - odmieta, otaca sa prec, nervozny, ide az do vyvrtky. Akoby si ani nepytal papat. Takze ho vzdy nakrmim ked je unaveny ze si ide pospat, a to aj tak ho musim oklamat ze ma cumel a ked je v polospanku tak to menim. Ak sa pocas prebere, a zisti ze nema cumel ale cicik spusti revy. Cumel mal od narodenia sem tam a nebol problem nikdy , az teraz. Neviem ci mu idu zubky, podla mna nie. Inak je cez den kludny vysmiaty ako by sa nic nedialo, len ja som na prasky a strasim ho s cicikom 🙂
V noci papa pekne, to saje dlho a vela. Cumel som tym padom zrusila mu uplne, nedostane ho. Este skusim senivku a benedikt mozno mam menej mlieka, ale velmi by som este chcela kojit maleho. Vzdy sa priam vrhal po ciciku a teraz uuuplny az odpor. Nechapem :(
Dakujem
@maminuska dakujem, povzbudzujuce!!! 🙂 dufam ze to bude rychlo aj u nas 🙂
@maminuska a ako si ho donutila na cicik?
Aj ja som to mala s dcérou, tiež mala vtedy len štyri mesiace. Kojila sa az po štyroch hodinách, aj to nasilu. Trvalo to asi týždeň, potom uz to bolo lepšie. Prešlo to samo.
@vvverunkaaa
pri starsej som to mala podobe. a zlepsilo sa to, az ked som vyhodila cumel. prve dva tyzdne bez cumla bola hroza. uspavala som na rukach, kojila v polospanku. postupne sa zacala znovu pekne prisavat. a kojila sa potom dlho predlho. vyse troch rokov.
@altair on ked sa navela chyti pekne papa. Len ma proste aj 4 hodinove prestavky.. to je ok? Dufam ze sa mi tie prsa naleju z tych ( krista pana 😂) drahych tabliet. .. cumel sme zrusili, ma len na spanok a zatial na oklamanie pred kojenim.
@vvverunkaaa ved toto. takto sme fungovali istu dobu aj my a napokon uz ani cumel na oklamanie nezabral. jednoducho uplne odmietla prsnik a preto som ho vyhodila. ale dobra sprava. uz ma 4 mesiace, o chvilu mozes zacat prikrmy a to pekne doplnis.
Mne toto robil syn,ked sa mi spomalil tok mlieka,zacinal mu druhy mesiac.Kopanie,krik,mavanie rukami a nakoniec odmietanie.Zo zaciatku pomahalo menit prska.Ked sa jeduje,vymenit.No asi po mesiaci a pol sme boli obaja z toho unaveni.Je to v takom stadiu,ze mam malinko mlieka,no co to kojim a inak ma flasu.Skusali sme vsetko,aj laktacnu,aj bylinky,aj caste prikladanie...
@ema1990 mne brutal dobre zabrala ta senovka a benedikt spolu.. 3 krat denne po 3 tabletky z kazdeho. 🙂 alebo to homeo ricinum. A matysak 100% hroznova stava 🙂
@altair cize uuuplne vyradit, ked chcem dalej oekne kojit?
@matabb73 a cumel si mala ci vobec nie?
@vvverunkaaa vyskusas. mozno sa umudri a budete fungovat aj s cumlom. ale keby sa to zhorsovalo, tak odporucam aspon na nejaky cas cumel uplne vyhodit. mam kamosky ktore kojili s cumlom, flaskou a bez problemov a kojili vyse dvoch rokov. a mam kamosky a teda aj moj pripad, ze deticky vymyslali pri kojeni, ked mali cumlik
@altair dakujem 🙂 dnes sme bez cumla a teda este nespal riadne.. sle nereve.. tak ok 🙂 skusim to obmedzit a uplne vyradit 🙂 .... fandim si
@vvverunkaaa ona cumel nemala. Nechcela ho, až ju napínalo, keď som jej ho chcela dať.
@vvverunkaaa senovku a benedikt som skusala,tiez ricinum a to bola len dnova zalezitost.Skusala som aj meltu pit,tiez rozne caje a napoje v prasku na podporu a nic.Vody pijem vela,cca 5L.Je mu luto toho,no adpon viem,ze som urobila pre to vsetko 😊
@ema1990 ja tiez jem benedikt a senovku,pijem Matysaka hroznovu stavu,caj HIPP na tvorbu mlieka,Caro lebo som pocula,ze aj to zvysuje tvorbu mlieka..maly ma skoro 4 mesiace a prikrmujeme od narodenia,lebo mlieka nie je dost..dokonca som prikrmovala cievkou,ale nepomohlo.Ked sa to zoberie,tak s Nutrilonom a ostatnymi vecami to ide pekne do penazi..ja uz rozmyslam pomaly o odstaveni,ale kym ide aspon nieco,tak hadam vydrzime 😞
@jaja23 ja som tiez chvilu cievkovala,no uz som to potom vzdala a prikrmovala som priamo z flase a tiez prikladala na prso.A vedel sa pekne prisat Teraz sme uz len na flasi,lebo som uz mala malinko mlieka.
Tiez som skusala vsetko mozne a az potom som si povedala,ze uz to nebudem vyhrocovat.Lebo som bola nervozna a zufala...A takto sme obaja spokojni 😊
Takze ta plne chapem 😉
@vvverunkaaa vitaj v klube, nás to chytilo v 9 mesiaci. Trvalo to 3 týždne . Už som bola zmierena s tým že sa odstavil. Po troch týždňoch akokeby sa nechumelilo a chytil sa jedno rano .