Dojčiace maminy, odopriete si vianočnú večeru?

sandra456987
29. okt 2012

mile dojčiace a tehotné maminy. Neľutujete, že kvôli vašim deťom si musíte odoprieť vianočnú večeru? Kapustnicu , zemiakový šalát rezeň a kapra? ja teda budem jesť všetko.

sandra456987
autor
29. okt 2012

večeru

liz_lemon
29. okt 2012

@sandra456987 tehotne si nemusia nic odopierat z tychto jedal

ivanka.7
29. okt 2012

Ja som ako tehotna zjedla komplet vianocnu veceru a aj ako dojciaca ju veru zjem celu 😝 Nevidim dovod sa v jedle nejako obmedzovat, pokial clovek nie je alergik.

kikushka2386
29. okt 2012

aj ked som kojila som jedla vsetko.aj kapustnicu.mala vtedy 7 mesiacov tak treba skusat co jej vadi a co nie.

velvet26
29. okt 2012

cooo? preco by si mali odopriet, ked som bola tehotna, v pohode som vsetko zjedla, okrem toho ryby v tehotenstve jest treba a kojim stale a tiez budem jest vsetko doradu, nevidim dovod, a myslim ze aj ostatne tehotne aj dojciace maminy ti to napisu...ty si tehotna alebo dojcis?

vampgirl
29. okt 2012

A co presne ma tehotnej zene vadit na kapustnici, kaprovi a zem. salate??? U kojacich je to asi rozne, podla toho, ako deti toleruju napr.kapustu, ale inak vzdy sa da mierne upravit menu tak, aby mohla aj kojaca.

A preco to tu ty riesis? To si sa registrovala dnes na MK kvoli tomu, aby si mohla zalozit tuto "diskusiu"? 😒

kessinka
29. okt 2012

@sandra456987 Prečo by sme si to mali odopierať? Jediné čo si ja odopriem bude prípitok, spravíme si radšej nejaký nealkoholický 🙂 A keď iné mamičky chcú, tak si dajú aj ten 🙂

Kapustnicu som mala napríklad aj včera, zjedla som za deň asi 4 taniere a pohodička 🙂 Zemiakový šalát je neškodný a ryba dokonca aj zdravá 😉

kessinka
29. okt 2012

@sandra456987 A okrem toho, kvôli môjmu dieťaťu neľutujem a ani by som neľutovala žiadne obmedzenie na svete, ten sladký úsmev za to stojí 😵 😵 😵

velvet26
29. okt 2012

presne tak ako pise wampgirl, preco toto vlastne riesis, podla mna nie si ani tehotna ani dojciaca a len chces provokovat...tak nechapem tvojej otazke, aj ta je postavena tak, ze by to ziadna tehotna ani dojciaca mama nenapisala...tak myslim ze by sme sem uz ani nemali ziadne prispevky pridavat... 😎

monika2606
29. okt 2012

@sandra456987 keď som bola tehotná minulé vianoce, tak som si vôôôbec ale že vôbec nič neodpustila a pekne som sa napchávala a pochutnávala si na všetkom a teraz kojím a nemám v pláne tiež nič vynechať, takže nie nie je mi nič lúto a nič nelutujem

lucka1987
29. okt 2012

@sandra456987 tehu som cez vianoce nebola. teda bola ale len 1 den 😀 .. a mliecko som len odstrekavala, ale jedla som vsetko.. veru neodriekala som si , a ani v buducnosti nebudem.. vsetko s mierou, ale urcite to nebudem nejako razantne riesit.. 😉

katy1979
29. okt 2012

Vsetky tehotne a kojace sa budu akurat pozerat a max. dostanu zaprazenu rascovu polievku a krupicovu kasu.
Nic v zlom ale preco je tu tato otazka. Hlavne ked zakladelka pise ze bude jest vsetko.

alka221
29. okt 2012

celkom som nepochopila, preco by si mali akoze nieco odopierat? 😉 ja som jedla vsetko..

aduskatt
29. okt 2012

tiez som si okrem alkoholu neodoprela nic.........

fialkaa
29. okt 2012

rodila som 25.12. a den predtym som sfutrovala kompletnu stedru veceru ... po podani klystiru mi sice nebolo vsetko jedno, ale nebolo to az take hrozne 😀
o rok na to som na Vianoce vo velkom kojila a tiez som sa na Stedry den neobmedzovala. takze don´t panic 😉

emmushka
29. okt 2012

Ja jedine co si planujem cez Vianoce odopriet su take blbe poznamky (typu tento prispevok) 🙂

brckava321
29. okt 2012

u nas je problem len kapusta, takze tu si asi nedam, ine nie je dovod odopierat si ... a pripitok? myslim si, ze jeden glg raz za cas, ked je na to prilezitost (samozrejme nie casto) tiez nemoze nic urobit ...

1234lubka
29. okt 2012

preco? ked som bola tehotna som jedla vsetko...ale ked som kojila tak so si musela davat sakra pozor....ale nastastie cez vianoce som bola tehu a teraz ked budu vianoce tak to uz nekojim 🙂 a mala by som riadne smaky teda keby som nemohla :P

anjelicek26
29. okt 2012

@sandra456987 - preco si chces nieco odopierat? Ak kojis, pochopim, ze si nedas kapustnicu, ale ine veci? Ja som kazde vianoce jedla vsetko do radu vratane kapusty, to mali obe deti uz pol roka a nic im z toho nebolo...

enya00
29. okt 2012

@sandra456987 preco by som to nemala jest????lebo kojim?prosim ta to co je toto za temu 😲 😀

enya00
29. okt 2012

zasa si niekto prcu robi novo registrovana a hned debilne temy ...

hradnapani
29. okt 2012

@enya00 presne! behom polhodiny tu vznikli okrem tejto este dve hlupe otazky ohladom stravovania tehotnej (zjedla nivovu pizzu a tatarsky biftek) a tiez od novoregistrovanej... 🙄

aduskatt
29. okt 2012

@hradnapani aj hubyyyyyy 🙂 uz cakam, kedy vylezie na svetlo sveta s citrusmi

hradnapani
29. okt 2012

@aduskatt a kedze pribinacika nikdy nie je dost, aj ten by sa mohol poriesit. Aby sme nevysli z cviku 😀

aduskatt
29. okt 2012

@hradnapani no ozaj.........🙂 a este piskoty pre trojmesacne🙂 a Jupika

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zigzag
29. okt 2012

@sandra456987 to co za hlupost???? tehotne mozu vstko zo stedrovecernej vecere, a dojciace sa iba prisposobia, aby babetko nemalo problemy, a zeny ktore dojcia s tym urcite niaky problem nemaju, lebo maju rady svoje deti 😉

vevet
29. okt 2012

dnes sa to tu zázračne pretrhlo s podobnými otázkami...

boka79
29. okt 2012

ahoj, ja si tiez dam kompletnu veceru vratane kapustnice 🙂

evulilik
29. okt 2012

Nič si nebudem odopierať - všetko s mierou !!!!