Ahojte. Mam 10 mesačnú dcéru ktorú stále kojím. A som tehotná cca v 6 týždni. Mala moc prikrmi nechce takže je viac menej čisto dojčena. Mne začína byť zlé. Som v kuse hladná. V prvom tehu som takýto hlad necítila vlastne nikdy som takýto hlad necítila. Môže to byť tým kojenim? Ze teraz je telo vyťažené. Poradili by ste mi aké vitamíny si kúpiť aby som ako tak vedela fungovať a naďalej dojčiť?
Ja som mala obrovske pocity hladu na zaciatku tehotenstva a to som ani nekojila 🙂 vitaminy urcite treba, ja by som tiez ten femibion alebo nieco podobne poradila a pestru stravu...a urcite dcerku sa snazit naucit uz na normalnu stravu a mliecko len ako bonus popri, uz je predsa velka, lebo to musi byt pre telo zataz ked ma "stravovat" 3 osobky 🙂 mala uz ma zrejme aj zubky? Mozno jej bude chutit viac nemixovane a trosku dochutene (stipka soli, pazitka,..) ako obyc zaciatocnicky mixovany prikrm?
Ja som tie prvé 3m prejedla...ale to dojčenie tiež vyhladovava. Dojčiť proste menej.. 10m už proste potrebuje jesť normálne jedla..
Dojčím aj ja svojho 1,5r.syna a dnes končím 16tt..na začiatku tehu som mala vždy pocit hladu, keďže som vydavala energiu ako keby za troch.. Jedine co mi pomohlo je vždy niečo hrýzť.. Vždy niečo pod jazyk... Nesmela som si dovoliť, aby som bola hladná, inak mi bolo zle.. Dosť mi pomáhal pomarančový džús, čo najhustejsi... A banány.. Veľa veľa varenej stravy, ktorá sa je lyžicou-polievky, guláse, corby.. Za prvé 3mesiace som nepribrala ani gram a teraz mam 1,4kg navyše... Už sa to ustálilo..niesom hladná toľko, a aj malý menej dojci, asi sa mu meni chuť mlieka... Ink, brala som aj femibion1, prestala som ho po 3m.a beriem už len zelezo
@exotka444 tvoje telo je teraz pod 2nasobnou zatazou. doplnila by som urcite minimalne kys listovu a bkomplex alebo femibion 1. a dobre sa stravuj