Dnes ma maly týždeň, dojčím každé 2 hodiny a vždy len z jedného prsníka. Zda sa mi nekludny, mozem dojčiť z jedného a hneď aj z druheho? Maly taha aj 40 minut, odpojí sa, zdriemne, dám ho odgrgnut a už sa da ťažko uspať. Neviem, či môže byt hladny alebo len nechce moc spat
Ja som každých 10 minút vymenila prsník… neviem či je to správny postup ale mne to pomohlo. Malý sa lepšie nasýtil a mlieko sa tvorilo postupne viac. Vymieňala som 2-3x (čiže jedno kŕmenie 30-40 minút) aby bol sýty. Potom sa to zlepšilo 😊
@kristina210 aha, talze oba. Dakujem a je normalne keď zacne ťahať, že strasne glga? Či tam nie je problem?
Ja si myslím, že normálne, môjho som tiež vždy počula ako glgá, ako do studne 🙂 začiatky boli tiež také, že som kojila aj vyše 45 minút a striedala niekoľkokrát prsníky...možno bude taký hladoš ako môj
normalne striedaj prsniky ako to citis a ako ti vtedy potrebujete. gratulujem k babatku
@kristina210 je to mozne, mal 4,5kg tak asi hlados
Preco by si nemohla dojcit z oboch prsnikov? Na zaciatku sa aktivuje tzv let down reflex, tym sa mlieko spusta a vypudzuje a moze byt silnejsi tok, preto hlta rychlo. Ked zaspava, skus si stlacat (citlivo) prsnik zhora smerom ku bradavke a pokial mu nestaci, tak pokojne prsniky vystriedaj. Dieta nemusis davat odgrgnut, ak nema problem s grckanim, zbytocne si zo zobudis.
Ahojte ja sa chcem opýtať, mám mliečka prisavame sa vždy ked je hladny to je každe cca3 hodiny ale prisaje sa 2x potiahne a zaspi mi na prsniku ked ho vytiahnem hlada tak sa prisajeme znova a vzdy zaspí. Narodil sa o 2 týždne skor ako mal prsnik mu aj vypadava s ustociek. Samozrejme dokrmuje 60ml lemu nestaci moje. Ja som uz zufala čo robiť aby sa najedol z mojho nejake rady prosim 🙏
To neviem, ale určite striedaj od začiatku oba prsníky, aj niekoľkokrát počas kojenia,ak je to potrebné...stimuluješ rovnako tvorbu MM...