Ahojte maminy...
Som prvorodička a som týždeň po sekcii... Chcem sa spýtať je ešte možnosť že sa mi vytvorí mlieko? Malá sa mi pekne prisava a stále mi vyteká tzv. mledzivo ale mlieka stále nikde.
Je je. Vydrz. Tiez som prvy tyzden na tom bola biedne po sekcii, aj som prikrmovala. Aktualne uz maly bude mat 4tyzdne a posledne dva tyzdne sa len dojci, a mliecka je uz fakt ze dost. Takze len prikladaj, ono sa to vytvori
Ja som mala po sekcii tiež problem v pôrodnici aby sa mi spustilo mlieko a tak mi tam požičiali odsavačku a odsavala som akoby naprazdno až sa mi to potom super rozbehlo
Mne tiež po sekcii veľmi pomohla odsávačka a pravidelne prikladať,nakoniec sa mliečko krásne rozbehlo.
Davaj si babatko na seba. Kontaktne.
Aj prisavat. Mozno sa ani nezda kolko vytiahne. Ale ono ani extra vela v prve dni/tyzdne nepotrebuje 😉
Hlavne aj klud v hlave-v dobrom. Lebo to tiez robi vela-aspon u mna to platilo na 100%.
Ano, rovnako som na tom bola. Mne sa syn nechcel ani prisat, tak som si odsavala vkuse, zo zaciatku skoro naprazdno. Pila som vela, nasadila som aj senovku a benedikt na rady laktacnej. A po tyzdni zacalo tiect, vtedy sa dieta aj prisalo a uz je to dva a pol roka, co dojcim😀
@lienka1a kúp si čaj na dojčenie, alebo videu, veľa pi a hlavne veľa prikladaj, treba skontrolovať ci ozaj dobre saje, lebo ja som si to tiež pri prvom myslela a nakoniec on iba cuckal to predné mlieko a potom bol nonstop hladný a ďalšie mlieko sa tvorilo minimálne.