Dojčenie len v noci

7nikusik7
23. jan 2021

Ahojte zienky, potrebujem poradit🙏🏻🙏🏻 Maly - 6 a pol mesacny mi cez den uplne zacal odmietat prso, ale nie tak ze by sa mi jedoval na prse a pocas dojcenie,vzdy sa dojcil v pohode, no zacal mi strajkovat v momente ako som ho zacala len priblizovat k prsu...skusala som vsetky mozne polohy,nosic,koza na kozu, fitloptu atd...najskor to robil sem tam no teraz sme v stadiu ze cez den ho dostanem na prao jedine “nasilu” pred dennymi spankami ze ho na prse uspim a vtedy co to cucne...inak odstriekavam a davam pit z poharika/striekackou/z flase kde som soravila vacsiu dierku aby mu to rovno tieklo lebo ju nevie chytit...no vypije mi max 20-30ml aj to nasilu a potom sa uz jeduje alebo vypluva...cez vianoce to vyvrcholilo do tejto fazy tak po konzultacii s doktorkou aj laktacnou mi povedali ze ked nechce,umele mu nemam davat ale mam mu davat normalne jest uz...tak jeme,je to jedak zas velky..ALE tu je moj problem- vecer zaspava na prse, v noci na prse visi vpodstate nonstop,akonahle vytiahnem prso rev...musi aj cucat lebo plienky maju rano od 250 do 430g🙈 tu je moja dilema- ked prestanem cez den odsavat,zostane mi dost mlieka aby som ho nadalej dojcila aspon v noci? Je to narocne takto cez den odstriekavat a nutit ho ked aj tak nechce(pridavam do kase a prikrmov), mam este 3,5rocnu a nestiham sa jej potom poriadne venovat...ale dojcit ho chcem aspon v noci aj na ukro mojho spanku, len neviem ci ked prestanem odsavat mliecko nestratim na tu noc...rano ked sa mi zacne budit ho supnem este na prsnik,vtedy cucnu no v momente ako uz je prebraty tak ho na prso nedostanem 🙈🤷🏼‍♀️vopred dakujem za kazdu radu

leniel
24. jan 2021

@7nikusik7 napis este do skupiny Laktacna poradna. Tam pod oznacenim #strajk najdes vela uzitocnych info; mozno prave nieco z toho bude vas pripad

cefka29
9. feb 2021

@7nikusik7 riešim presne to iste, cez deň si ani necucne. Nakolko sa bojim že pridem o mlieko uplne snažim sa cez deň odsavať. Je mi z toho ale poriadne nanič, miesto toho aby som bola s deckami tak šaškujem s odsavačkou 😭

7nikusik7
autor
9. feb 2021

@cefka29 boze presne to iste aj u nas😫😫ako trafena odsavam,nutim maleho pit a aj tak mi to vypluva a pytam sa samej seba ci mi to stoji zato,ked mam spokojne zdrave dieta a miesto aby som sa venovala starsej tak saskujem s odsavackou a stlacanim prsnikov ze ich mam uz samu podliatinu😫