Ahojte baby, mám vtiahnute bradavky tak čítala som o tých klobucikoch, že môže to byť celkom dobre riešenie pri takýchto problémoch , máte s tým niektore skúsenosti? Hlavne by ma zaujímala ako to čistit pred a po použiti ďakujem
Ja sa priznam, mala som tiez vtiahnute, ale nepomohli ani klobuciky, vobec to cez to neslo. Ale ono asi zalezi aj na tom, ako velmi ich mas vtiahnute, neviem. Vyskusaj vsak rozhodne.
Ahoj, aj sa som ich zo začiatku používala, lebo mala sa nevedela poriadne pridať. Teraz je to už bez problémov, kojím už 11 mesiacov. Mala som Philips Avent a Canpol. Tie Philips boli také mäkkšie, príjemnejšie na dotyk. Oboje sa čistili v priloženej krabičke v mikrovlnke.
Ahoj. My používame klobúčiky už 5 mesiacov, vlastne od narodenia. Používame Mam. Mali sme aj Canpol, ale tie nám nesadli. Po každom dojčení ich umyjem čistou vodou a nechám vysušiť a raz za deň ich prelievam vriacou vodou. Ja ich nedenzifikujem v mikrovlnke.
@zuninka24 mne pomohli ale keby kojis napriamo, je to lepsie...mne v 2hom mesiaci sa znizila tvorba mlieka a v 3tom uz je babo na umelom.. odporucam cim skor klobuk zahodit Ak chces dlhodobo dojcit ..koj s klobukom a po par minutach si ho daj dole..bradavka uz bude vystupena..a skusaj skusaj skusaj prisatie. Skor ci neskor chyti....vlastna skusenost
Ano mne velmi pomohli a neskor o par tyzdnov sa mala pekne chytila.sama.
Mala som dva pary Medelu S.po kojeni som umyla mydlom a vodou a iba nechala vysusit. A kazdy vecer som ich normalne v hrnceku vyvarila.