Ahojte, zaujíma ma, či sú tu nejaké baby ktoré sa dali tetovat počas dojčenia, a či je všetko ok. Či to odporúčate alebo nie tie ktoré ste sa nedali, to ma nezaujíma, len skúsenosti. Syn ma 2 mesiace a je plne dojceny. Vďaka
@angielik na mamile som nasla rovnaku otazku...https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php...
ja osobne by som sa tomu nebranila. a predpokladam, ze sa nechystas na obrovsku kerku cez cely chrbat 🙂
Napr Mamila v tom problem nevidí, ale iné stránky ano, niektoré studia vôbec netetuju dojciace, moj teter povedal že si mysli že to je ok a ja si to tiež myslim, ale chcela som vedieť či ma niekto skúsenosť. A ano ide len o malú kerku dátum narodenia, hojit sa to bude tak tyzden.
@angielik ono je to o tom, ze je to zasah do tela a ako taky nesie urcite rizika, samozrejme v kvalitnom studiu, kde su dodrzane hygienicke podmienky a pouzivaju sa testovane farby eventualne nic nehrozi, ale nikdy nevies...alergicke reakcie a podobne....a v kvalitnom studiu ta jednoducho ako kojacu matku odmietnu tetovat, nikto si takyto mozny problem nechce vziat na triko...a mamila je web, ktory nevidi problem v kojeni ani ked si 5 minut predtym pichnes pervitin 😶
Ano, mam tetovanie ktore mi tobili este v case ked som dojcila dieta. Nemali s tym problem, su to dlhorocni profesionali ktori vedia co sj mozu dovolit na zaklade studii.
@zdechlamrcina ďakujem 🙂
Viem čo tetovanie znamená, radila som sa a mám svoj názor, preto som aj v príspevku písala, že prosím LEN o skúsenosti tých čo sa počas dojčenia tetovat dali, názory tých čo sa nedali tetovat počas dojčenia ma nezaujímajú 🙂
Osobne nemam kerku ziadnu, ale jediny problem, ktiry v tom vidim je, ze ti to moze chytit trochu inak - farba a moze tanto viac boliet. Ako ked farbis vlasy, tiez sa moze stat, ze vysledna farba je ina. Ale je to len moj nazor, inak nevidim problem.
@mirka1478 ahoj, ano dala, mám dve menšie kerky a bola som aj na obočie. Neodporúčali mi to, ale nie z dôvodu že by to skodilo alebo nebodaj šlo do mlieka, ale z dôvodu že mi to vplyvom hormónov nemusí chytiť ako by malo, čo sa môže stat vlastne kedykoľvek, keďže my ženy možme mat častejšie rozhádzané hormony nie len počas dojčenia 🙂 takze je to na tebe. Ja som riskla a všetko je ok 🙂
ani tatéri to počas dojčenia neodporúčajú. radšej počkať, neutečie to nie?