Ahojte, akurát idem od lekára a som tehotná ale dojčím no povedal že by som mala prestať dojčiť lebo v maternici sa tvorí oxitocin a mohla by som potratiť. Je tu niekto kto dojčil a nič sa nestalo bábätku ?
Do cca 7m som dojcila,pomenej,lebo mi to bolo neprijemne,ale starsia mala 2roky,ked som otehotnela,tak sa s nou dalo dohodnut..plno zien dojci az do porodu a potom obe..ak nemas ine tazkosti,nemusis prestavat..ak teda nechces Ty 🙂 prajem Ti bezproblemove tehotenstvo a gratulujem ❤️
Ja som tak dvakrat dojcila pocas tehotenstva a aj aktualne dojcim, hoci uz asi nasucho😀 nemala som ziadne problemy kvoli tomu.
V prvych tyzdnoch/mesiacoch to ale moze byt velmi neprijemne, prsia mas extra citlive.
Pokial mas v poriadku tehotenstvo a teba to neobtazuje, tak nie je dovod prestat dojcit.
Dojčila som cele tehotenstvo. Syn mal tiez cca 2 roky, ked som otehotnela. Ked mi to bolo casom neprijemne a bolelo to, tak som to dojcenie vyrazne obmedzila. Ale dojcila som este aj den pred porodom a rovnako den po, kedy ma prisiel navstivit do porodnice 🙂 dojcil sa potom este nejaky cas 🙂 vsetko bolo v poriadku. Babatko malo 4,5 kg a 56 cm
Ja som dojcila tiež pocas celeho tehuba rste aj v den porodu som nadojila syna a isli sme 😁. Tiez mi hovorili, ze mam prestat a pod, ale citala som si na mamile stranke skusenosti zien a tak. Drzim palce 🙂
3 deti po sebe a dojcenie skoro az do porodu.
Do 4.mesiaca. Keby mi to nebolo nepríjemné a nebolelo, tak dojčím asi ďalej
Ja som kojila tiež tak do 4mesiaca bola som rada ze sa mi ho podarilo odstaviť som mu povedala ze už není mliečko že musí nechať babetku začala som mu vždy niečo rozprávať a ponúkať vodičku a postupne sa odstavil on ale bol už vedsi 2,5roka
Takých žien je určite veľa,čo dojčí a sú tehotné
Ja tiež dojčím a to som už v 4.mesiaci…
Ale tak chcela by som prestať,len to nie je take jednoduché…