Ahojte mamičky ako to robíte so skúšaním jedál pri kojeni?mala má 2 tyzdne. Rozhodla som sa skúšať postupne všetko . Začínam samozrejme v maličkých množstvách,myslíte,že keď malé množstvo neurobí malej nič,tak nabudúce toho môžem zjesť viac ? Napr. Skúsila som 4 cherry paradajky, malej našťastie nič nebolo. Tak môžem najbližšie zjesť paradajok viac? Tak isto čokoláda , zjedla som minule sušienky ,kde bolo dosť čokolády, našťastie nič malej nebolo,môžem najbližšie viac kúskov? 🙂
@mimi3008 ja jem takisto všetko (malá má 3 týždne). Akurát potraviny, ktoré nafukujú, si dávam len v malých množstvách
Ja som bola zo začiatku opatrná, ale po mesiaci som jedla už všetko, aj čokoládu, šošovicu, fazuľu. Mala bola spokojná, ani sa nevyhadzala.
Ja som jedla normalne,dokonca ako mala malá mesiac tak aj segedin😂 nastastie jej nikdy nic nebolo iba z gulasu samizda ze mala zapchu😀 jedine co som vyradila boli pikantne jedla a po polroku som si dala aj tie🤷♀️
nesmieš strukoviny a citrusy. Inak možeš všetko. A pij gravimilk
Ja som jedla vsetko normalne, jedine som sa vyhybala strukovinam, kapuste, proste vsetkemu, z coho nafukuje