Ahojte, tie čo kojíte čo si varíte, čo jete, čo ste obmedzili prípadne úplne chvíľu z jedálnička? Prečítala som si celá s všade píšu niečo iné a mám v tom už zmätok. Niekde píšu napr. rajčiny nejesť, niekde zas jesť a niekde v malom množstve. Tak isto aj strukoviny, niekde zas, že jesť všetko a ja teraz neviem, čo je správne, ani čo variť. Prosím poraďte. Ďakujem.
Ja som jedla od začiatku skoro vsetko, postupne som skúšala čo áno a čo nie. Maly toleruje všetko okrem bananov, tak tie som uplne vyradila. A nejedla som strukoviny, ale už ich zaraďujem postupne,keďže už je starší a papa prikrmy, tak aby si zvykal. Samozrejme všetko s mierou, nie kilo mandariniek🤭
Všetko som jedla ako predtym...cca prve 3 mesiace mava takmer kazde dieta koliky a ked zena nevie, preco dieta place, pripisuje to jedlu ktore je...ale plac byva skor od hladu, z unavy, z problemu zaspat
jedla som uplne vsetko od zaciatku okrem suroveho masa a surovych vajec... citrusy uz v porodnici (necitala som si nic takze som nevedela ze a nesmu) takisto huby sme tam mali na obed... s nicim nemala problem okrem fazule tu som mohla v malych v mnozstvach
Chlapcovi bolo jedno, čo jem. Teraz dievčaťu až po 7m je to jedno.. Dcéra mala problém skoro so všetkým, mliečne výrobky, kysnuté, citrusy, celkovo exotika nie, všetko, čo naduva ( i keď mňa nie), mleté mäso...Ja som nemala čo jesť..takže som to s ňou pretrpela, pokým sa sama nerozpapala alé má a mala citlivé bruško. Mala aj dismikrobiu v črevách, jedla antibiotiká na to..doteraz ovocie a zelenina s miernou, lebo hnačky a mäso a mliečne malo, lebo prdí.. 😭🤷😏😏 Má 10 a pol m.
Tiez som jedla vsetko ako baby vyssie. Ale samozrejme som sledovala pripadne reakcie babatka, no nastastie moje dieta je so vsetkym v pohode😃
A robila som to s rozumom hej, najprv som skusila v mensich mnozstvach a potom uz normalne. Nezjedla som pol hrnca paradajkovej polievky naraz 😃
@mendynka musíš si všetko po troške vyskúšať a sama zistits, čo tvojmu malému vyhovuje a čo nie. Niekto môže jesť všetko a niekto skoro nič, na to neexistuje univerzálny kľúč. Môj malý napríklad absolútne nezniesol cuketu, ktorá sa pri kojeni veľmi doporučuje.