Máte niektorá skúsenosti popri kojení,že ste dokrmovali aj obyčajným plnotučným prevareným mliekom???
oprava: ...ani nie 2-mesacne babatko 😖
kravskym mliekom len po roku! ja som malu odstavila v jej 14m a presli sme na kravske mlieko a vsetko OK.
@ikke
@vicsstef ,dakujem za odpovede a Váš názor...nepísala som vo svojom mene...ale to je jedno..iba poopravím moja prvorodená dcéra bola alergická na každe sušené mlieko v každej forme,takže vtedy mi sám primár detského oddelenia poradil dávať kravské mlieko a nič jej nebolo...problémi s tým mala od narodenia a je tu zdravá...mne je jasné že ako náhrada,je vždy dobré dávať predpísané mlieka stanoveným týždnom dieťaťa,ale niekedy to nejde...ešte raz dakujem za odpovede...pekný deň
@jedna_iva no ak myslis to ani nie 3-mesacne dieta v tvojom albume, tak na to radsej rychlo zabudni! mlieko (nehovorim o mliecnych vyrobkoch, ale o mlieku ako takom) sa dava detom az po 1. narodeninach. skor na to nemaju zrelu traviacu sustavu. ak mas malo mlieka, treba sa poradit s laktacnou poradkynou, ak by ani to nepomohlo, dnes je na trhu pre taketo male deti dostatok umelych mliek vo vsetkych cenovych kategoriach.