Ahojte , prosím Vás dcérka ma zajtra mesiac . Je plne kojená. Jej pôrodná váha bola 2890g a teraz má 3120g. Pediatrička my stále odporúča prikrmovať UM nakoľko sa jej nepáči pomalé priberanie . Je to naozaj tak málo ? Neviem čo robiť . Rada by som kojila ale určite zase nie za cenu jej zdravia . Máte niektorá skúsenosť s pomalým priberaním bábätka a potom sa to zlepšilo? Ďakujem
@simonetka67 je to dosť málo.ol Moja dcéra pribrala kilo za prvý mesiac, bola plne dojcena. Tiež odchádzala z pôrodnice s nižšou váhou než pôrodnou. Inak je spokojná? Nezdá sa ti hladná, nervózna? Určite by som skúšala ešte, ale ak sa to zakrátko nezlepší, asi by som začala prikrmovat.
@konikkon nie , je v pohode . V noci spinká dobre , cez deň väčšinou v šatke a tam je spokojná. Prikladám si ju stále a nechávam na prsníkoch dosť dlhu dobu . Užívam aj senovku a benedikt na podporu dojčenia . Stolice aj pocikanych plienok ma dosť .nechápem v com môže byt problém.
@simonetka67 niektore babatka proste priberaju pomalsie a ked je spokojna nie je na tom nic tragicke..urcite to dobehne…nie vzdy ide vsetko podla tabuliek, bud v pohode
@simonetka67 podľa mna je to v poriadku. My sme na tom boli podobne. UM ani bohovi mi nevypila darmo som chcela prikrmovať. Z materského mlieka predsa nepreberajú tak rýchlo.
Hlavne jedz výživné jedla a vela papajte. Časom už váha by mala ísť rýchlejšie hore.
Nemala som nikdy vela mlieka, len toľko koľko mala potrebovala a kojili sme 13 mesiacov.
Oplatilo sa 🙂
Ďakujem za vaše odpovede 🙂Určite to nevzdame . Ani ja ho nemám na rozdávanie ale verím že je to dostačujúce a naozaj sa to ešte rozbehne 🙂
@ingush616 a pediatrička s tým nemala problém čo sa týka pomalého priberania?
Moja dáva 400g za mesiac. Všetko je ôk. Hlavne ze priberá a je spokojná 🙂 neboj sa. Každé dieťa je iné.
@simonetka67 ešte dodám že je dojčená na požiadanie a teda pri odchode z nemocnice ešte schudla čize neodchádzali sme s pôrodnou váhou .