Zdravím Vás!
Potrebujem poradiť moja malá má 2 mesiace , je plne dojčená, v posledných pár týždňoch ked papá je nervózna , vrtí sa , kope , niekedy začne plakať že ju neviem ani utíšiť len keď chodím s nou a silno držím alebo ked snou skacem na kresle vtedy sa tiez upokoji, inokedy nieje problém , dnes napriklad odmietala prsník začala viac a viac plakať tak som vyskúšala polohu poležiacky a tak sa prisala neviem už čo mám robit či niečo nerobím zle.
@majusikk davam jej espumisan kvapky
Robi to hned na zaciatku dojcenia? Alebo az po chvili?moja mala taketo zacala robit po cca 4 min dojcenia, potom som zistila, ze mlieko jej najskor tecie same a potom musela zacat tahat sama a to ju vytacalo a jedovala sa. Vela babatiek to robi okolo 2 mesiacov, laktacna mi hovorila , ze je zle prisata, dala mi nejake polohy, ktore malu neskutocne vytacali. Potom som sa na ne vykaslala a dojcila vzdy ked si vypytala a nekojila som ju uz v zavinovacke a postupne sa to pekne upravilo.
AK to nebude tým čo spomína KEN vyššie tak to môžu byť bolesti bruška...ak je to aj v noci tak, tak skúste odsledovať vašu stravu...ja som musela vynechať všetko mliečne v mojej strave...ale to už je taká moja úchylka, že to každému radím, ak nemá iné problémy ako prdíky, riedku stolicu alebo exem a vyrážky tak to môže byť prvá kríza, mliečko tečie pomenej a hnevá sa...
nasa sa zacala jedovat vtedy, ked je strasne unavena. proste si chce dudkat a pri tom zaspinkat, ale hneva ju, ze stale tam tecie mlieko. vtedy ju musim uspat a potom uz papa dobre. ale niekolko tyzdnov predtym take nieco vobec nebolo, bola schopna byt nacucnuta kludne aj cely den bez nejakych placov.
ano aj nasa sa takto asi v tomto veku zacala vzpierat tesne po ockovani, myslela som, ze to ma s tym suvis, ale potom som zistila, ze si pocas dojcenia potrebovala sem- tam odgrgnut. Vzdy som ju brala na ruky, trochu s nou pochodila po izbe a potom znovu ju nakrmila a uz nebol problem, treba skusat vselico, ono to tak rychlo ubehnu tieto chvile a potom zas bude nieco nove (: .
@tatapipka V noci nič , prespí celú noc . Možno to bude tou krízou potom a asi k tomu všetkemu bola ešte aj unavená spala mi 8 hodín vkuse prvýkrát :D ďakujem kazdemu za rady budem ju sledovat ze kedy to bude robit 🙂
@diamond444 u nás byva ten neutisitelny plač od únavy, tiez má dva mesiace a keď presvihnem čas na spanie, chytí ju taký plač. No a tiež sa mi začala vrtieť, mám pocit,že jej u nejde moc mlieko vtedy
@diamond444 možno ma kolíku skus infakol